پاسخ : لطفا به هر کسی وی پی اس نفروشید
نه از مجموع روش های ناجوانمردانه استفاده می کنه . نه شل رو سرور نیست مطمئنم به سرور sql نفوز می کنه حالا چطوری نمی دونم چون بار اولش هم نیست . ما از چندین سرور به صورت موازی استفاده می کنیم و سایت به صورت رندم و تصادفی در فاصله های زمانی نامشخص از این سرورها بالا میاد . کارمون شده نبرد با این روانی :دی !
لطفا ردگیری یه نفر و پیدا کردنش رو بازگو کنید
البته به غیر از whois
من اطلاعات شخص رو میخوام
ممنون
شما آی پی رو بده من یه کاری میکنم که دیگه جرات نکنه کاری کنه حتی آی پی توسط وی - پی - ان اگر عوض شده باشه
در ایران قوانین جرایم رایانه وجود داره ولی مشخصا نسبت به قوانین کشورهای دیگه مثل آمریکا یا کانادا یا آلمان نیست . حمل و تلاش برای نفوذ به سیستمها جرم محسوب میشه ، ولی برای استفاده از این قانون شما باید اول *** رو بگیری(نفوذ کننده) بعد خدایی نکرده نزنیش...بعدش با کلی مدرکو اثبات تحویلش بدی تا شاید کاری انجام بشه . در صورتی که در کشورهای خارج ابراز آی پی متخلف یا فقط ابراز انجام جرم کافیست که قانون خودش پیگیر باشه طرف کی بوده ، از کجا و کی و ... برای همین سرویس دهندههای خارجی قوانین رو رعایت میکنن و قبل از اینکه قانون دست به کار بشه ، ارتکاب جرم رو با کنترل هاشون به حداقل میرسونند ... در هر صورت ، بحث من اینه که فروشندههای عزیز باید تا حد توان بر روی سرویسهایی که فروختند کنترل و نظارت داشته باشن تا این فضای مجازی در ایران که کاملا نه امن هست (چند وقت پیش بحث بود که آیا س س ل میشه نصب کرد یا نه ؟ و دوستان از مشکلاتشون گفته بودند) به دست خود کاربران و فروشندههای عزیز کمی رنگ اعتماد بگیره . برای سرویسهای سرور مجازی و اختصاصی به نظر بنده حتما باید نوعی تائید هویت از مشتری گرفته بشه ... و هیچ وقت فراموش نکنیم که پیشگیری بهتر از درمان است و به قوانین (چه اجرا بشه چه با سختی) باید احترام گذاشت . وقتی فروشنده نیازی نمیبینه که پیگیر تخلفات بشه و سرور خودشو مورد استفادهٔ این جور کاربرها قرار نده! چه انتظاری از کاربر دارید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)