دوست عزیز
طبق گفته تمامی عزیزان ! درصورتی که کنترل پنل دایرکت ادمین رو انتخاب کنید میتونید هاست به مشتری ارائه بدید !
در کلکسو ....
دوست عزیز
طبق گفته تمامی عزیزان ! درصورتی که کنترل پنل دایرکت ادمین رو انتخاب کنید میتونید هاست به مشتری ارائه بدید !
در کلکسو ....
به زودی ...
دایرکت ادمین بهتره
دلایل زیادی داره
اتفاقا به نظر من Kloxo امکانات خیلی خوبی میده !
ولی یکم متاسفانه در حقش اجحاف شده![]()
معمولا گنترل پنل های رایگانی که برای سرور استفاده میشه برای کاربر جالب نیست مثلا اگه کسی بخاد از شما ریسلری بخره اگه کلکسو باشه این کارو نمی کنه اونی هم که پولیه پشتیبانی بهتری داره . اگه من بودم دایرکت ادمین رو انتخاب می کردم چون کلکسو وب میل و بک آپشم خوب کار نمی کنه
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
دایرکت ادمین چندین وقت است با دایرکت ادمین کار می کنیم و نارضایتی از جانب مشکتری نداریم ... حتی وقتی از سی پنل به دایرکت ادمین تغییر دادیم مشتری به خاطر سرعت بیشتر راضی تر از قبل شد ...
دایرکت ادمین لایف تایم : 90 هزار تومان هزینه کنید عمری راحت باشین !
اگر بخواهیم دایرکت ادمین ، سی پنل، کلکسو را مقایسه کنیم، نظر بنده به صورت زیر است:
kloxo direcadmin cpanel UI زیبا نیست،کاربرپسند نیست،امکانات متوسط UI پیش فرض چندان چنگی به دل نمی زند،کاربرپسندی خوب- امکانات متوسط- اسکین های زیبایی برای اون طراحی شده که میشه خریداری و نصب کرد. UI بهتر- امکانات و کاربرپسندی بسیار خوب امنیت --> اطلاع زیادی ندارم امنیت خوب امنیت متوسط به منابع زیادی نیاز ندارد سرعت و میزان استفاه ازمنایع: با منابع محدود به راحتی کار می کند سرعت و میزان استفاه ازمنایع: باید منابع مناسبی بویژه از نظر رم و سپ پی یو در اختیارش بزارید. هزینه لایسنس: تا 50 دامنه رایگان ، اما برای تعداد پیشتر باید لایسنس خریداری شود هزینه لایسنس: پایین هزینه لایسنس:قابل توجه
ویرایش توسط amirfateh : January 10th, 2012 در ساعت 16:32
منظور من از امنیت ، تنظیمات ومواردی هست که بصورت پیش فرض وجود داره و با توجه تجربیاتم عنوان کردم
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)