صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: درست كردن گوگل پلاس براي وردپرس به اين روش

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن bahman22 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    158
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    121 پست

پیش فرض پاسخ : درست كردن گوگل پلاس براي وردپرس به اين روش

من كه استفاده كردم ومشكلي نداشتم شما هم براي تبليغ سايتت روشهاي بهتري هست ...
    رزگیم دانلود بازی
    http://www.rozgame.ir

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    22 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahman22 نمایش پست ها
    من كه استفاده كردم ومشكلي نداشتم شما هم براي تبليغ سايتت روشهاي بهتري هست ...
    خدایا شکرت که اینقدر باز دید کننده خارجی دارم که با فرهنگن که از همشون راضیم وبه شما ایرانی ها نیاز ندارم در صد جا سایت های خارجی کمک کردم ولی تا حالا کسی این حرفهارو نزد وهمه جز تشکر چیزی نگفتن
    کمک به شما ایرانی ها ادم و پشیمون می کنه من از کد استفاده کردم و سایتم هک شد گفتم شاید بگم دیگران از تجربه تلخم استفاده کنند نمی دونستم ایرانی ها همه رو مثل خود مکار و دروغ گو می بینن
    ببخشید من اشتباه کردم غلط کردم کمک کردم خوبه زیاد به اسایت های ایرانی نمیام بازم هم خدیا شکرت به قول رفیقم کلرسون که همیشه شعارشه خوب بودن در این دنیا به معنی مرگ است و بد بودن یعنی شهرت و ثروت و محبوبیت ÷شیمون شدم دیگه کمک نمی کنم ممنون منو بیشتر از قبل پشیمون کردید برید با دستکاری امار سایتتون بگید ما 103000 بازدید کننده دارم با حسابی که من از امار سایت های ایرانی داشتم که به کمک بچه های خارجی سایت .... جمع کردم نمی دونید چقدر خجالت کشیدم بگم ایرانی هستم اخه امار به میلیارد ها رسیده بود نزدیک بود از جمعیت دنیا یکم یزنه بیرون

3. تعداد تشکر ها از sam_ki1 به دلیل پست مفید

عضو جدید FILMHOO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    105 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ki1 نمایش پست ها
    خدایا شکرت که اینقدر باز دید کننده خارجی دارم که با فرهنگن که از همشون راضیم وبه شما ایرانی ها نیاز ندارم در صد جا سایت های خارجی کمک کردم ولی تا حالا کسی این حرفهارو نزد وهمه جز تشکر چیزی نگفتن
    کمک به شما ایرانی ها ادم و پشیمون می کنه من از کد استفاده کردم و سایتم هک شد گفتم شاید بگم دیگران از تجربه تلخم استفاده کنند نمی دونستم ایرانی ها همه رو مثل خود مکار و دروغ گو می بینن
    ببخشید من اشتباه کردم غلط کردم کمک کردم خوبه زیاد به اسایت های ایرانی نمیام بازم هم خدیا شکرت به قول رفیقم کلرسون که همیشه شعارشه خوب بودن در این دنیا به معنی مرگ است و بد بودن یعنی شهرت و ثروت و محبوبیت ÷شیمون شدم دیگه کمک نمی کنم ممنون منو بیشتر از قبل پشیمون کردید برید با دستکاری امار سایتتون بگید ما 103000 بازدید کننده دارم با حسابی که من از امار سایت های ایرانی داشتم که به کمک بچه های خارجی سایت .... جمع کردم نمی دونید چقدر خجالت کشیدم بگم ایرانی هستم اخه امار به میلیارد ها رسیده بود نزدیک بود از جمعیت دنیا یکم یزنه بیرون
    یک سوال ... شما افغانی هستید ؟! واسه همین خجالت میکشی بگی ایرانی هستی ؟!!!

5. تعداد تشکر ها از FILMHOO به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    22 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FILMHOO نمایش پست ها
    یک سوال ... شما افغانی هستید ؟! واسه همین خجالت میکشی بگی ایرانی هستی ؟!!!
    برات متاسفم خیلی ... واقعا دیگه زیونم بند امده چه روی داری تو . از مدیریت اینجا هم که کاربراشو زیر نظر نداره واقعا متاسفم که باعث میشه یکی پشیمون بشه بیاد اینجا

واقعا که وقتی می گن جهان سومی حق دارن بنده خدا ها باید حق توحش هم می گرفتن اخه اینا حتی بلد نیستن حرف بزنن کم می یارن می گه افغانی هستی
    مگه افغانی با تو شرمنده ها بی مخ چه فرقی داره مگه تو چی چیزی داری که اون نداره

من چه ایرانی باشم چه افغانی چه هر کشور و ملیتی هر جا که من در اون احساس ارامش و امنیت و ازادی بکنم وطن من است همه از خاکیمو به خاک بر می گردیم
    ادعای مسلمانی هم لابد می کنی اونم شیعی امام علی خاک تو سر نژاد پرستت بکنم که جز جهنم لیاقتی نداری

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)