من كه استفاده كردم ومشكلي نداشتم شما هم براي تبليغ سايتت روشهاي بهتري هست ...
من كه استفاده كردم ومشكلي نداشتم شما هم براي تبليغ سايتت روشهاي بهتري هست ...
خدایا شکرت که اینقدر باز دید کننده خارجی دارم که با فرهنگن که از همشون راضیم وبه شما ایرانی ها نیاز ندارم در صد جا سایت های خارجی کمک کردم ولی تا حالا کسی این حرفهارو نزد وهمه جز تشکر چیزی نگفتن
کمک به شما ایرانی ها ادم و پشیمون می کنه من از کد استفاده کردم و سایتم هک شد گفتم شاید بگم دیگران از تجربه تلخم استفاده کنند نمی دونستم ایرانی ها همه رو مثل خود مکار و دروغ گو می بینن
ببخشید من اشتباه کردم غلط کردم کمک کردم خوبه زیاد به اسایت های ایرانی نمیام بازم هم خدیا شکرت به قول رفیقم کلرسون که همیشه شعارشه خوب بودن در این دنیا به معنی مرگ است و بد بودن یعنی شهرت و ثروت و محبوبیت ÷شیمون شدم دیگه کمک نمی کنم ممنون منو بیشتر از قبل پشیمون کردید برید با دستکاری امار سایتتون بگید ما 103000 بازدید کننده دارم با حسابی که من از امار سایت های ایرانی داشتم که به کمک بچه های خارجی سایت .... جمع کردم نمی دونید چقدر خجالت کشیدم بگم ایرانی هستم اخه امار به میلیارد ها رسیده بود نزدیک بود از جمعیت دنیا یکم یزنه بیرون
برات متاسفم خیلی ... واقعا دیگه زیونم بند امده چه روی داری تو . از مدیریت اینجا هم که کاربراشو زیر نظر نداره واقعا متاسفم که باعث میشه یکی پشیمون بشه بیاد اینجا
واقعا که وقتی می گن جهان سومی حق دارن بنده خدا ها باید حق توحش هم می گرفتن اخه اینا حتی بلد نیستن حرف بزنن کم می یارن می گه افغانی هستی
مگه افغانی با تو شرمنده ها بی مخ چه فرقی داره مگه تو چی چیزی داری که اون نداره
من چه ایرانی باشم چه افغانی چه هر کشور و ملیتی هر جا که من در اون احساس ارامش و امنیت و ازادی بکنم وطن من است همه از خاکیمو به خاک بر می گردیم
ادعای مسلمانی هم لابد می کنی اونم شیعی امام علی خاک تو سر نژاد پرستت بکنم که جز جهنم لیاقتی نداری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)