صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: سوال فوری و کامل : در مورد کیفیت دیتاسنتر ؟؟ (تکراری نیست)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    89 پست

پیش فرض پاسخ : سوال فوری و کامل : در مورد کیفیت دیتاسنتر ؟؟ (تکراری نیست)

دوست عزیز اگر قضیه شما کپی رایتی هست پیشنهاد من اینه که دنبال کیفیت بالا در حد xlhost نباشید چون به جایی نمی رسید.
    قیمت بالا هم در هلندی ها نشونه کیفیت نیست.
    دیتاسنترهای هلندی اصلا قابل قیاس با انگلیسی ها و آمریکایی ها نیستند!!

برای کار تورنت fdcservers از آمریکا کار راه اندازه، با آپتایم و پورت خوب. هزینه هاش هم معقوله
    برای دانلود/آپلود هم این خارجی ها دیدم از kimsufi/ovh میگیرن که قیمت مناسب داره ولی تجربه کار ندارم ازشون. فکر کنم سری EG شون پرطرفداره ... ضمنا فرانسوی ها هرچی گرونتر ازشون بخری بیشتر بهت اهمیت میدن و کمتر گیر میدن. کلا این جور اخلاقیاتی دارند !

به هرحال اگر جزئیات بیشتری از توقعاتتون بذارید فکر کنم دوستان بیشتری در بحث شرکت کنند

2. تعداد تشکر ها از sasan_blue به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

اون روز که شما به بنده پی ام دادین، دیتاسنتر OVH فرانسه هم توی ذهن من بود
    میتونم بگم برای راه اندازی سایت یکی از بهترین گزینه ها میتونه باشه (از لحاظ گیر دادن به کپی رایت، پورت، پهنای باند، پشتیبانی، قیمت و ... بسیار عالی هست)
    این تاپیک رو ببینید : http://www.webhostingtalk.ir/f34/15003/

تنها موردی که باعث شد این پیشنهاد رو ندم، پیدا کردن یک نفر برای پرداخت هزینه ی سرور به دیتاسنتر بود که مهم هست (دلیلش رو توی تاپیک گفتم)

5. تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

ممنون ساسان جان از پاسخی که دادید
    یک سرور اختصاصی جهت وارز (دانلود با سطح بالا) که قبلا روی xlhost با 4 ترابایت اطلاعات و 10-12 ترابایت مصرف پهنای باند ماهانه و پورت 100mb هیچ مشکلی را نداشتم و از کیفیت و پشتیبانی خوبی هم برخوردار بودم ولی چون قصد توسعه بیشتری داریم و با بعضی از دوستان صحبت شد گفتند پورت 100mb جوابگوی شما نخواهد بود و به دلیل اینکه xlhost بیش از 100mb پورت ارائه نمی دهد و همچنین به دلیل مصرف بالای پهنای باند مصرفی در صورت افزودن پهنای باند اضافی قیمت بالایی تمام میشود به همین دلیل دنبال سرور اختصاصی بر روی دیگر دیتاسنترهای قدرتمند و از همه مهمتر قابل اطمینان هستم که (کپی رایت / پشتیبانی / پورت اختصاصی 1gb یا بیشتر / کیفیت شبکه و سرعت بالا / کیفیت سخت افزاری) برایم مهمتر از هزینه اولیه هست و اگر از نظر کیفیت دیتاسنتری را نظیر xlhost با پورت خوب و فاکتورهایی که در بالا به آن اشاره شد نمیتوان پیدا کرد چه پیشنهادی برای چنین فاکتورها و مشخصاتی دارید..

فکر میکنم در صورت انتخاب از هلند بهترین گزینه های حال حاظر با توجه به (NetRouting , WorldStream , SnelServer) صحبتهای انجام شده باشه و در غیر این صورت هم باید سراغ xlhost سابق بروم

از بین kimsufi.co.uk و ovh.co.uk که هر دو واقع در انگلیس هستند اگه اشتباه نکنم از نظر پورت و سخت افزار Ovh odg خیلی بهتر از kimsufi هست که از سال 1996 شروع به کار کرده و سابقه خوبی هم داره فقط باید دید فاکتورهای لازمی که مد نظر ما هست (کیفیت ، پشتیبانی ، سخت افزار ، پورت اختصاصی ، شبکه سخت افزاری با کیفیت و...) را دارند یا مثل دیگر دیتاسنترهای انگلیسی به کپی رایت حساس هستند البته اگر قصد انتخاب در بین دیتاسنترهای آمریکایی را داشته باشم تنها گزینه من xlhost هست.. پس لطفا یا از بین گزینه های زیر نظر خود را اعلام کنید یا در مورد xlhost راهنمایی کنید و نظرات و پیشنهادات خودتان را اعلام کنید

لطفا به اصل مطلب بپردازید نه اشتباهات متن و پرداختن به نظرات دیگران.. لطفا نظر خود را اعلام کنید و بهترین پیشنهاد خود را با دلیل مطرح کنید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

سرور بی چون و چرا leasweb ... نیازی به شناخت نداره یک نگاهی به سایتهای بزرگ کنید میبینید بیشترشون رو این دیتاسنتر هستند.. تو هاستینگا هم که باهاشون سالهاست داره کار میکنه معروفترینش هاست دل هست..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

8. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

ما بیشتر از 1 سال هست که با دیتاسنتر netrouting در هلند کار می کنیم و سرور هامون رو در این دیتاسنتر colocate کردیم و تا به حال مشکل خاصی نداشتیم.

هزینه سرویس ها کمی بالا هست (در زمینه colocation) ولی نسبت به دیتاسنتر های دیگر هلند، از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هست و شبکه مناسبی هم دارند (در طی 1 سال و چند ما اخیر، 5 مورد downtime داشتیم که همه کمتر از 1 ساعت بوده و 3 مورد از پیش اطلاع داده شده بود و تنها 2 مورد به صورت اتفاقی شد).

در هر حال بنده میتونم این دیتاسنتر رو پیشنهاد کنم که البته این پیشنهاد بدون قبول مسولیت خواهد بود.

با تشکر.

10. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

ممنون رضا جان
    لينک مورد نظر را چک کردم در مورد مطلب آموزشي راجع به ovh ولي نا رضاياتي هايي هم در اين مورد يکسري کاربرها اعلام کرده بودند ولي از نظر سخت افزاري و شبکه فکر کنم چيز مناسبي باشد (ابلته دوستاني که نظراتي در اين مورد اعلام کرده بودند در مورد پورت و شبکه آن نارضايتي خود را اعلام کردند) که فاکتورهايي که مدنظر دارم براي انتخاب يک سرور اختصاصي (پشتيباني ، کيفيت پورت اختصاصي 1gbيا بيشتر ، کيفيت شبکه ، سخت افزار خوب ، آپتايم) اينها از سري مواردي هست که مد نظر دارم

ممنون ميشوم دوستان ديگر نيز نظرات خود را راجع به يک سرور ايده عال و از ليستي که در قبل از سايتهاي هلندي گفته شد نظرات را اعلام کنند..

---------- Post added at 07:20 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    سرور بی چون و چرا leasweb ... نیازی به شناخت نداره یک نگاهی به سایتهای بزرگ کنید میبینید بیشترشون رو این دیتاسنتر هستند.. تو هاستینگا هم که باهاشون سالهاست داره کار میکنه معروفترینش هاست دل هست..

در یکسری از موارد به برتری این دیتاسنتر اشاره شده ولی از دید کاربران و کسانی که با آن کار میکنند همچنین کاربرهای webhostingtalk.ir) و تاپیکهایی که در این تالارگفتمان مطرح شد به پشتیبانی ضعیف و پهنای باند بی دلیل این دیتاسنتر اشاره کرده بودند که بی خود و بی جهت اگر 1 ترابایت مطرف کرده باشید 10-5 ترابایت در پنل شما درج میکند و آن هزینه اضافی را با شما حساب میکند که مسلما چنین حرکاتی از کادر ضعیف و فوق العاده بی نظمی برخوردار خواهد بود.. البته به شخصه با دیتاسنترهای اروپایی کار نکرده ام و شناختی ندارم به همین دلیل قبل از هرچیز خوب در مورد آن تحقیق میکنم..

ممنون میشوم دوستانی دیگری که در مورد دیتاسنترهای دیگر اطلاعاتی دارند یا در مورد چند دیتا سنتری که دوستان نظرات خودشان را اعلام کردند نیز نظراتشان را مطرح کنند

---------- Post added at 07:23 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

ما بیشتر از 1 سال هست که با دیتاسنتر netrouting در هلند کار می کنیم و سرور هامون رو در این دیتاسنتر colocate کردیم و تا به حال مشکل خاصی نداشتیم.

هزینه سرویس ها کمی بالا هست (در زمینه colocation) ولی نسبت به دیتاسنتر های دیگر هلند، از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هست و شبکه مناسبی هم دارند (در طی 1 سال و چند ما اخیر، 5 مورد downtime داشتیم که همه کمتر از 1 ساعت بوده و 3 مورد از پیش اطلاع داده شده بود و تنها 2 مورد به صورت اتفاقی شد).

در هر حال بنده میتونم این دیتاسنتر رو پیشنهاد کنم که البته این پیشنهاد بدون قبول مسولیت خواهد بود.

با تشکر.

ممنون آریا جان از پاسخی که در این مورد داده بودی
    من هم جزو یکی از دیتاسنترهایی که مد نظر داشتم و در مورد دیتاسنترهای هلند مشغول جستجو بودم و به مورد خاصی که شکایت یا دوستانی با آن مشکل داشتند برنخوردم و جزو یکی از گزینه هایی بود که مطرح کرده بودم دیگر دوستان نیز در مورد آن نظرات خودشان را اعلام کنند همچنین در مورد (SnelServer , WorldStream) هم دوستانی که با دیتاسنترهای اروپایی به خصوص هلند کار کرده اند هم نظرات خودشان را اعلام کنند ممنون میشوم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نکته ای دیگر اینکه محتویات سایت نرم افزار نیست و تنها فرمت های (mp3 , mkv , avi , mp4 , zip) با این حال نمیدونم جزو کپی رایت به حساب می آید یا خیر که بخواهیم آنرا وارز خطاب کنیم.. به هر حال لطفا خارج از بحث نشوید و فقط در مورد وارز صحبت نکنید و مطالب اصلی را پیرامون سرور پیشنهادی با دلیل عنوان کنید که از فاکتورهای نام برده به خوبی برای کار ما جوابگو باشد پاسخ بنده به نظرات دوستان هم لطفا مطالعه کنید که راجع به xlhost و پورت صحبت شد همچنین سرورهای هلند و انگلیس.. ممنون

عضو انجمن kingoftehran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    581
    تشکر شده در
    424 پست

LeaseWeb را بین انتخاب های شما از نظر کیفیت قبول دارم ولی واقعا پشتیبانی ضعیف هست.
    پارمیس هاست
    هاست،هاست ویندوز،هاست لینوکس

سرور اختصاصی و مجازی

14. تعداد تشکر ها از kingoftehran به دلیل پست مفید

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

دوست عزیز شما یا تاپیک رو نخوندید یا متوجه منظور دوستان از لحاظ شبکه نشدید !
    اولا دیتاسنتر OVH در فرانسه هست و .co.uk فقط سایت فروش اونها هست
    دوما اینکه اگر اشتباه نکنم این دیتاسنتر، بزرگترین دیتاسنتر کل اروپا هست (یا دومی)
    مشکل شبکه ای هم که دوستان گفته بودن، برای مجازی سازی هست که البته مشکل نداره و فقط کمی کار باهاش سخت هست (بخاطر استفاده از mac address)
    توی بیشتر از یک سالی که با این دیتاسنتر کار کردیم، کمتر از 45 دقیقه اونم فقط یک بار داون شد تا جایی که یادمه و یک بار هم برای مدت کوتاهی شبکه یک قسمت از دیتاسنتر قطع شده بود که سریعا رفع شد.
    ضمنا kimisufi جدا از OVH نیست و در واقع سرورهای ارزان قیمت و کم کیفیت تر خودشون رو اونجا می فروشن
    توی اون تاپیک همه ی این موارد نقطه به نقطه گفته شده ولی ...

پی نوشت : جالبه که توی یک تاپیک آموزشی که این 19 امین پست اش هست، حتی یک تشکر هم رد و بدل نشده! (برداشت دیگه ای نکنید)

16. تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

ممنون رضا جان
    قبل از هرچیز باید بگم که من در ابتدای هر جمله تشکر کتبی خودم را اعلام میکنم و بیشتر رعایت ادب میکنم تا در سیستم های تالارگفتمان و تشکرهای (Like)..... و انقدر پیگیر کارهای سرور و شناخت بهترین گزینه برای فاکتورهای مورد نظر خود هستم که واقعا دقتی به آن نکردم ولی تمامی مطالبی که شما زده بودید هم اکنون (Like / تشکر) شد..لطفا به اصل ماجرا بپردازیم و کش ندهیم یک مطلب راجع به این مسائل را......باز هم تشکر از شما رضا جان و تمامی دوستانی که در این تاپیک همچنان پیگیر و راهنمایی میکنید

درسته در فرانسه هست و از سال 1996 هم قدمت داره سیستم پرداخت هم پی پال و credit هست فکر میکنم یا فقط (credit) که زیاد مسئله حادی نیست این قضیه.. من حدودا 3 ماه پیش با این دیتاسنتر آشنا شدم از طریق یک سایت خارجی ولی از نظر کیفیت اطلاعات چندانی ندارم همچنین پشتیبانی ولی از نظر سخت افزار نسبت به آن قیمتی که ارائه میدهند قابل توجه و مثبت هست ، نماینده ای در ایران دارند یا پرداخت بصورت مستقیم باید صورت گیرد از روش هایی که گفته شد...... (تمامی مسائل گفته شده در تاپیکی که شما لینک کرده بودی هم به دقت خوانده شد ولی این چند سوال کامل متوجه نشدم)

یک دنیا ممنون

18. تعداد تشکر ها از maghsood به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)