سرعت پشتیبانی کیفیت خوب
ولی اگه سایتتون منابع نسبتا زیادی مصرف میکنه :دنبال هاستینگ دیگه ای باشید
سرعت پشتیبانی کیفیت خوب
ولی اگه سایتتون منابع نسبتا زیادی مصرف میکنه :دنبال هاستینگ دیگه ای باشید
عزیز من یه بار ازشون هاست وارز گرفتم
همه چیزش عالییییییی بود!
اما نمی دونم چی شد که یه دفه از پشتیبانی برام پی ام اومد که یه نفر اومده و از هاست شما جهت فیشینگ بانک absa استفاده کرده،واسه همین اکانتم رو بستن و پولم رو پپس دادن
چیزی که برای من سواله چطور کسی روی وی بولتینی که من استفاده می کردم تونسته بود همچین کاری رو بکنه؟من هر روز همه چیز رو چک می کردم![]()
برای من هم روی یکی از هاست ها این اتفاق افتاد که مشکل از امنیت سرور بود و جندبار با اینکه همه چیز را پاک میکردم دوباره نصب میشد اما بعدش خودشون اصلاح کردن و مشکل حل شد اونها هم نباید این کار را میکردن
حالا شما از سرعت سرور و پشتیبانی راضی بودی؟
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
مرسی از راهنمایی شما البته موبیل تایپ ساپورت میشه مهم اینه که بعضی از سرورها چون منابع کافی ندارند بعضی وقتها سیستم کم میاره و ارور میده
الان سایت هایی مثل میهن دانلود و آسان دانلود و خیلی از سایتهای قوی و قدر از این سیستم استفاده میکنند
دوست عزیز من ازشون هاست تهیه کرده بودم و خیلی ازشون راضی بودم ..
1 - پشتیبانی قوی
2 - پایداری سرور
3 - نیروی مختصص
از نظر من مورد تایید هستند ..
برای موبیل تایپ هم چون من تاحالا با این برنامه کار نکردم نمیتونم بگم ساپورت میشه یا نه بهتره از پرتال مشتریان خودشنون بوسیله تیکت سوال کنی....
از دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
اتفاقا برای من هم همینطور فک کنم سایتم مصرفش بالا بود به سرورو فشار میورد یا هر دلیل دیگه الکی گفتند کلاه برداری اینترنتیعزیز من یه بار ازشون هاست وارز گرفتم
همه چیزش عالییییییی بود!
اما نمی دونم چی شد که یه دفه از پشتیبانی برام پی ام اومد که یه نفر اومده و از هاست شما جهت فیشینگ بانک absa استفاده کرده،واسه همین اکانتم رو بستن و پولم رو پپس دادن
چیزی که برای من سواله چطور کسی روی وی بولتینی که من استفاده می کردم تونسته بود همچین کاری رو بکنه؟من هر روز همه چیز رو چک می کردم![]()
حالا به نظر شما با این شرایط که من میخوام هاست قیمت مناسب و البته معتبر کی سراغ داره؟ چندتا آدرس بدید
پهنای باند نامحدود یا یک ترابایت
فضا 10 گیگ
تعداد ایمیل و ... دیتابیس محدودیت نداشته باشه و adon domain هم حداقل 7 تا داشته باشه یا بدون محدودیت باشه
درمورد پشتیبانی این سایت باید بگم که من دیشب یک تیکت ایجاد کردم اما ظاهرا اون تیکت اصلا پاک شده یا ... میدونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)