صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: خرید لپ تاپ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید bootable آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : خرید لپ تاپ

dell رو توصیه می کنم اصلا کار نکنی، خصوصا سری های Inspiron و vostro، اما سری latitute جای مانور داره ...
    پیشنهاد من واسه این قیمت HP و ASUS هست و مدل خاصی رو هم بخوام معرفی کنم میگم hp pavilion dv6 6090. چون خود من به دهها نفر فروختم و توصیه کردم، ولی حتی 1 برگشتی نداشت و البته همه کاملا راضی بودند

اما در کل! برای معرفی مدل برای حوزه کارایی، حدود قیمت، جزئیات تصویر و امکانات جانبی ذکر بشن
    یاهو: booootable

فیس بوک: bootable

2. تعداد تشکر ها از bootable به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

لپ تاپ های sony عرضه شده توسط ایران رهجو افتضاح هست...
    ما برای هدیه به فروشنده های برتر مجموعه ای تهیه میکنیم (به ناچار) که متاسفانه از لحاظ کیفیت جنس و گارانتی افتضاح هست !!!!

4. تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

منم احتمالا میخوام لپ تاپ بگیرم ولی نظرم روی اپل هست نمیدونم دوستان چرا هیچکی پیشنهاد نداد :دی

6. تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    67
    تشکر شده در
    45 پست

دوست عزیز من یکی از دوستام تو کار لپ تاپه .. هم وارد میکنن هم گارانتی دارن و ...
    اصلا طرف dell نرو .. من خودم dell دارم اما قدیمیه .. dell از بعد از 1510 ها بعد جوری خراب کرده جوری که بیشترین آمار توی خرابی رو دارن و مخصوصا بخش حرارتی گرافیکی ..
    لپ تاپ های سونی هم گرون هستن و فقط پول مارکش رو میخوره که به نظر من درسته کیفیتش خوبه اما قیمتش خیلی بالاتر از اون کیفیتیه که داره میده

اگه یه لپ تاپ خوب میخوای با گارانتی که هم تو ایران ساپورت بشه هم با گارانتی که ایران میده هرجای دنیا هم که بری ساپورت کنن asus رو پیشنهاد میکنم ...
    یه مدلش هست که الان دقیق اسمش توی ذهنم نیست مشخصاتش اینه :

Best Price ASUS G73SW-A1 Republic of Gamers 17.3-Inch Gaming Laptop
    ال ای دی : فول HD
    رم : 8 گیگ و ساپورت تا 16 گیگ!
    usb :3

Intel Core i7-2630QM (2.0 GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.8GHz); 8GB DDR3 1333MHz (4 x 2GB SODIMM Sockets, up to 16GB)

Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5; 1TB Hybrid HDD/SSD (2x 500G 7200RPM/4GB SSD
    درکل لپ تاپ خوبیه با قیمت 1 میلیون و 200 هزار تومان!!!!

اینم بگم این آشنایی که داریم خوشون asus وارد نمیکنن که بخواد تعریف کنه ...

البته فکر کنم یک مدل از این بالاترشم اومده که دور همین قیمت هام میگرده.

8. تعداد تشکر ها ازten_soldier به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیشنهاد می کنم با اطمینان Dell بگیرید.
    رد کردن ان برند توسط عده ای صرفا یک ترفند بازاریابی هست برای فروش برندهای مدنظر خودشون.

معمولا لپتاپ های Dell از لحاظ Config هایی که دارند بنا به دلایل کاملا اقتصادی و رقابتی از قیمت بسیار مناسب تری نسبت به همون Config در سایر برندها برخوردارند. صد البته که Dell در محصولاتش کیفیت رو حفظ کرده و از تجملات و زرق و برق کاسته تا برای مشتری نهایی که هدفش نه صرفا خوشگلی و ظاهر بلکه نوع قطعات به کار رفته هست، مقرون به صرفه تر باشه.

10. تعداد تشکر ها از Reza_Sadeghi به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza_Sadeghi نمایش پست ها
    پیشنهاد می کنم با اطمینان Dell بگیرید.
    رد کردن ان برند توسط عده ای صرفا یک ترفند بازاریابی هست برای فروش برندهای مدنظر خودشون.

معمولا لپتاپ های Dell از لحاظ Config هایی که دارند بنا به دلایل کاملا اقتصادی و رقابتی از قیمت بسیار مناسب تری نسبت به همون Config در سایر برندها برخوردارند. صد البته که Dell در محصولاتش کیفیت رو حفظ کرده و از تجملات و زرق و برق کاسته تا برای مشتری نهایی که هدفش نه صرفا خوشگلی و ظاهر بلکه نوع قطعات به کار رفته هست، مقرون به صرفه تر باشه.
    الان من فروشنده لپ تاپ هستم ایشون اومده از من بخره؟ (در مورد سایر دوستان هم همینطور)

تازه اومدی توی انجمن ظاهرا و آشنایی با فرهنگ گفت و گو توی انجمن نداری ! ...ایشون نظر خواستن و دوستان هم نظر میگن بر اساس اطلاعات و تجربه...کسی حقی نداره بدون دلیل نظر دیگران رو رد کنه .... شما فقط میتونی نظر خودت رو بگی

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

در مورد اپل هم اگر میخوای با سیستم عامل مک کار کنی خوب هست (به غیر از بحث هزینه)
    ما اگر ویندوز بخوای بریزی واقعا ...!

12. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

عضو جدید bootable آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    42 پست

جناب Reza_sadeghi من خودم فروشنده و تعمیرکار لپ تاپ هستم! لپ تاپ های Dell هم سود خوبی بابت فروش داره و هم اکثراً دچار مشکل میشن. اگه بگم از بین 10 تا لپ تاپی که باز میکنم، 6تاش Dell هست دروغ نگفتم !
    جدای از این قضیه، ترفند بازاری ها یه مدت این بود که Dell رو زیاد پیشنهاد میکردند، اون هم به این خاطر که مثلا لپ تاپی که تو بازار 1.100.000 تومان بود، واسه من که از وارد کننده می گیرم، نهایتاً 850.000 وای میسته !

راستی، لپ تاپ های سری Aspire شرکت ACER هم خوب جواب دادند! تنها مشکلشون اینه که داغ می کنند که اون هم با یه پایه فن حل میشه. نسبت به قیمتی که دارند، امکانات خیلی خوبی روشونه
    یاهو: booootable

فیس بوک: bootable

14. تعداد تشکر ها از bootable به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

سلام.. توی دانشگاه همیشه بین انتخاب نوع شرکت لپ تاپ ها دعوا بود..

من خودم سه سال بیشتر دل دارم وسترو 1310... زمانی که این لپ تاپ اومد بالاترین مدل بود. تا الان هم مثل مررررررررررررررد کار کرده.. فقط دل ها معمولا مشکل الی سی دی پیدا میکنند مثلا ال سی دی من اتصالی کرده و یکی دو خط از بالا تا پایین روش افتاده که وقتی ال سی دی رو تکون میدم رفع میشه..

وایو نگیر چون پول مارک میدید و میتونی با همون پولی که بخوای وایو بخری یه دل بخری با دوبرابر قدرت..

با اچ پی و ایسوز هم اصلا موافق نیستم...

اپل هم خیلی گرونه ولی سخت افزار خوبی داره ولی واسه سیستم عامل خودش وگرنه واسه ویندوز یه لینوکس خوب نیست..
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

16. تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید

عضو انجمن amirlord آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,304
    تشکر تشکر شده 
    2,008
    تشکر شده در
    1,149 پست

دوستان عزیز Dell داریم تا Dell :دی الان این شرکت به دو کشور چین و مالزی امتیاز فروش داده . بعضی مدل های استودیو ساخت مالزی هستند که میشه گفت خیلی خوف کار میکنند ! در حالی که خودم Dell چینی دارم و بازم بسیار خر کار میکند ! :دی مال من مدل 1564 4 گیگی هست . حدود 1.5 سال هست روزی حدود 16 تا 20 ساعت کار میکنه . تو این چند وقت فقط 2 بار ویندوز عوض کردم اونم بخاطر مسایل شخصی در کل سونی که پول مارک میدین ! اپل هم خیلی خوش ساخت هست و اگر مک دوست هستید ، خیلی گزینه خوبی هست . همچنین لپ تاپ های اچ پی هم پایداری خوبی دارند . سراغ بقیه مارک ها نرید !!! راستی یه مارکی هم هست به نام کمپاک اگر اشتباه نکنم . به خرکاری خیلی معروفه !

18. تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید

عضو جدید arix آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    94 پست

ممنونم از همه دوستانی که راهنمایی کردند

من با راهنمایی شما و گشتن توی وبسایت ها sony s رو انتخاب کردم

به جز سرعت هاردش که 5200 دور بر دقیقه است بقیه مشخصاتش به نظر خوب میاد.البته مد های مشابه hp و dell قدرتمندتر بودند.مخصوصا xps 15z.ولی چون من مادرمم هم می خواد از لپ تاپ استفاده کنه.سبک بودن هم برام مهمه که با توجه به وزن sony s رو انتخاب کردم.در کل خواستم ببینم از نظرتون انتخاب خوبیه یا نه؟
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it.And that's the way it is

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)