-
October 5th, 2011, 19:48
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب سرور مجازی در حالی که کاملاً مبتدی هستم :(
ممنون از پاسخت Warez-Host.IR
بله دست میگین اما هرچی باشه باز هم اشتراکی هستش و مشکلات مربوط به خودش رو داره
چون شما نمی خواید اقدام به ارائه هاست کنید یا از کنترل پنل استفاده زیادی ندارید میتونید از نسخه آزمایشی به مدت 25 تا 35 روز استفاده کنید و بعد از آن اقدام به خرید نکنید
برای آپلود و تغییر در فایلها از ftp استفاده کنید
برای کانفیگ و تغییر فایلهای سیستمی نیز از طریق ssh اقدام کنید
اصولاً کنترل پنل ها رابطه گرافیکی برای کاربران هستن تا راحت تر بعضی موارد را انجام دهند
در صورتی که مقداری به ssh آشنایی داشته باشید هر موردی را میشه انجام داد
این جوابت و راهنمائیت واقعاً یک کمک مفید برام بود چون من به این جور جواب ها خیلی خیــــــــــــلی احتیاج دارم 
خوب آره ftp هم راه خوبیه
خوب حالا از اونجائی که من گفتم مبتدی هستم الآن این ssh رو که گفتین رو نفهمیدم
یه کم توضیح بدین که مثلاً اگر مدیریت هستش ( اینو فهمیدم ازش ) چطوری باید باهاش کار کنم ؟
عکسی دموئی چیزی ازش توی نت هستش ؟
یا مطلب آموزشی ؟
در مورد کنترل پنل هم همون کاری که گفتین رو انجام میدم چون من نهایتش 20 روز با کنترل پنل کار دارم بعد میره تا چندین ماه شایدم سال که بخوام تغییراتی در سیستم بدم
البته ناگفته نمونه یه متخصص استخدام میکنم که هر موقع نیاز به کانفیگ باشه اینکارو کنه
بله میدونم یک بار انجام میشه اما از اونجائی که امنیت هیچ وقت نمیتونه کامل باشه مورد نیاز هست که هر چند وقت یه دستی به سیستم بکشیم :D
چون دمشون گرم برادران هکر روز به روز دارن شل های تازه و نو مینویسن و حتی اگر دسترسی مثلاً config.php رو رو 444 یا 400 هم بزاری میتونن بخونن !!!
در مورد پاسخ به آقای Warez-Host.IR هم بگم ایشون همونطور که گفتن آفر ندادن و فقط یک راهنمائی و کمک بود

نوشته اصلی توسط
allbert
من افر ندادم . . .

گفتم اگر مایل باشه رایگان این کار رو انجام بدم
اطلاعاتی که دادم غلط نیست

بهینه سازی سرور . . . یه طوری میگیب بهینه سازی ادم شک میکنه . . .
گفتم مهم نیست چون کار سختی نیست
البته همچین راحت هم نیست مخصوصاً من که مبتدی هستم و این مساًله کانفیگ میتونه فوق العاده برام مهم باشه
ممنون که میخواستین رایگان انجام بدین اما هر زحمتی یک هزینه ای داره و اگر قرار باشه اینکارو کنید بنده هزینش رو میپردازم
-
-
October 5th, 2011 19:48
# ADS
-
October 5th, 2011, 19:56

نوشته اصلی توسط
bmppc
آها پس خیالم راحت شد چون هر ماه 50 تومن یه خورده ..... :D
آره دارم تو نت میگردم ببینم چیه این کانفیگ
دوست عزیز اگر میشه مطلبی یا منبعی فارسی در مورد این کانفیگ و آموزش اگر هست بده تا منم یه چیزی یاد بگیرم
آره جامعه مجازی همینطوره و مخصوصاً phpfox که دیتابیس رو وحشتناک استفاده میکنه
تو هاست اشتراکی که کاربرا از 300 تا میزنن بالا بعد از 5 دقیقه کار با سایت خطای can not conect to database رو میزنه
پس یعنی هاست اشتراکی پر :D
کانفیگ رو خودشون رایگان انجام میدن بار اول بعد نوشته کرنل اختصاصی اینو نفهمیدم چیه
آره دنبال یه جای خوب و مطمئن و شرکت ثبت شده هستم برای vps اگر میشه آدرس سایتت رو بده
ممنون
فعلاً سرویسای سایت پارس پک خوبن و تعریفشو میکنن ولی بزرگترین مشکلی که داره اینه که رم پایین میده و نمیشه ارتقاء داد و خصوصی کرد :|
الان سایت شما روی هاست اشتراکی است یک پنل سایت را فقط داری
در سرور مجازی شما باز هم همان پنل دایرکت ادمین یا سی پنل را داری و هیچ فرقی از هیج جهت با قبل نداری
در ثانی انتقال سایتت به سرور جدید هم وظیفه مسیول سرور مجازی جدید است و نهایت برای این کار بین 10 الی 15 تومان پول می گیرند بعضی ها هم نمی گیرند لذا وقتی سایت شما می ره روی سرور مجازی پنل شما با پنل فعلی هیچ فرقی نمی کند
من توصیه اکید بهت می کنم از جایی خدمات بگیری که بهشون دسترسی داری تا اینکه در دو سه روز اول مشکلات احتمالی تغییر فضا حل شود بعدش شما اصلا نیاز به هیج تغییر و کانفیگی نداری و هر کاری بکنی جز خرابکاری معنی دیگری ندارد
من از فراسو سامانه خدمات گرفتم ازشون راضی هستم تنها شرکتی هست که پشتیبانی تلفنی داره و هر وقت در ساعات اداری به انها زنگ بزنی جواب می دهند من جایی را نمی شناسم این طور خدمات بدهد
این را هم بگم من هم هیچ اطلاعی از انتقال سایت و کانفیک و این موارد نداشتم وندارم و تمام موارد را خود شرکت فراسو رایگان برایم انجام داد و برای پنل دایرکت ادمین هم فراسو وجهی از شما نمی گیره در حالیکه اکثر شرکتها حداقل ماهی 10 تومان بابت پنل دایرکت ادمین از شما پول می گیرند
-
-
October 5th, 2011, 20:45
عضو انجمن
-
-
October 5th, 2011, 22:21
عضو دائم
عزیز من خیلی وقت پیش با پشتیبان پارس پک صحبت کرده بودم گفت میشه ارتقا داد رم رو . . .
جدیدا میگن نمیشه ؟
-
-
October 6th, 2011, 18:12
عضو انجمن
-
-
October 6th, 2011, 20:51
عضو دائم
مطمئن هستید گفتید رم ؟ اخه هارد رو نمیشه ولی رو رو میشه ارتقا داد
-
-
October 7th, 2011, 16:05
عضو انجمن
اتفاقاً گفتن هارد رو میشه اما رم رو نمیشه
گفتن هارد زیاد مهم نیست این روزا و ملاک اصلی رم هستش !!!!
خودتون جواب هایی که دادن رو ببینید :
http://s2.picofile.com/file/7153688816/1.jpg
http://s2.picofile.com/file/7153694622/2.jpg
کسی نیست بیشتر راهنمائیم کنه ؟؟
در مورد مجازی سازها و ssh و مدیریت و .......
؟؟؟
ممنون و تشکر
-
-
October 7th, 2011, 16:16
عضو جدید
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it.And that's the way it is
-
تعداد تشکر ها از arix به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2011, 16:37
عضو انجمن
ممنون دوست عزیز
من الآن با جائی که صحبت میکنم در مورد خرید vps اینو بهم گفت :
کاربر گرامی
مجازی سازی بکار رفته یکی بهترین روش ها میباشد که fully virtualized است.
در این روش هیچ تفاوتی از لحاظ فنی میان سرور مجازی و اختصاصی نیست و تمامی نرم افزار ها قابل نصب میباشد
این یعنی چی ؟
-
-
October 7th, 2011, 17:51
عضو دائم
SSH هم یعنی Secure SHel از طریق این میتونید به سرور متصل بشید که امکان کنترول Root رو بهتون میده
نصب همه برنامه ها از همین پروتکل هست
شما میتونید از طریق برنامه Puty یا SSH explorer برای اتصال به سرور استفاده کنید .
شما اگه یه سرور با رم 256 بگیر خودتو خلاص کن دیگه عزیز
راستی رو رم 256 نمیشه فایروال خوبی نصب کرد
پیش نهاد میشه از همون اول قدمتو یکم مهکم برداری و رم 512 بگیری تا یک سال جواب میده
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

نوشته اصلی توسط
bmppc
ممنون دوست عزیز
من الآن با جائی که صحبت میکنم در مورد خرید vps اینو بهم گفت :
کاربر گرامی
مجازی سازی بکار رفته یکی بهترین روش ها میباشد که fully virtualized است.
در این روش هیچ تفاوتی از لحاظ فنی میان سرور مجازی و اختصاصی نیست و تمامی نرم افزار ها قابل نصب میباشد
این یعنی چی ؟
روی بعضی از مجازی ساز ها چون کرنل اختصاصی نمیدن نمیشه هر نرم افزاری رو نصب کرد
-
تعداد تشکر ها ازallbert به دلیل پست مفید