vaghean serverhaye alii darid, man 2 ta server gerftam ,kheli raziam ,
ham sorat dar poshtibani ,va ha dar erae khadamat ,
mersiiiiiiiiiiiiiiiii
vaghean serverhaye alii darid, man 2 ta server gerftam ,kheli raziam ,
mersiiiiiiiiiiiiiiiii
من پرداخت کردم! لطفا اطلاعات سرور بفرستید
سلامvaghean serverhaye alii darid, man 2 ta server gerftam ,kheli raziam ,
mersiiiiiiiiiiiiiiiii
kh
وظیفه است
سلاممن پرداخت کردم! لطفا اطلاعات سرور بفرستید
از بخش پشتیبانی سایت پیگیری نمایید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من دیشب ایمیل زدم خواهشن پیگیری کنید!
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
سفارش بدستم رسید ممنون..
سلاممن دیشب ایمیل زدم خواهشن پیگیری کنید!
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
سفارش بدستم رسید ممنون..
امکان ندارد سفارشی ثبت و پرداخت شود و همکاران رسیدگی نکنند
تنها مواردی که با قوانین سایت مشکل داشتنه باشند , تا مشخص شدن کامل موضوع سفارش نگه داشته می شود
همچنین ما از طریق ایمیل به سفارشات رسیدگی نمی کنیم و ملاک رسیدگی به سفارشات و ... تیکت های ارسالی توسط کاربران است
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من هم از وارز هاست خرید کردم
پشتیبانی واقعا خوبی داره که خیلی راضیم
سرعت سرور هم خوبه
البته اولین سروری هستش که خریدم ولی در کل راضیم
البته وب پنل ندادن که نمیدونم دلیلش چیه
سلاممن هم از وارز هاست خرید کردم
پشتیبانی واقعا خوبی داره که خیلی راضیم
سرعت سرور هم خوبه
البته اولین سروری هستش که خریدم ولی در کل راضیم
البته وب پنل ندادن که نمیدونم دلیلش چیه
ممنون از نظر شما
ما زمان تحویل سرویس پنل را نیز برای تمام کاربران اضافه میکنیم و باید طبق دستور زیر اقدام کنند
** نحوه ریست سرورمجازی از داخل پنل کاربری **
برای ریست و ... سرورمجازی ابتدا در اکانت کاربری خود وارد شوید و به قسمت سرویس های من مراجعه کنید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ناحیه کاربری
سرویس مورد نظر را انتخاب نموده و در صفحه جدید سرورمجازی خود را ریست , روشن و خاموش کنید
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
سلام
برای پرداخت آنلاین بانک سامان و ملت در روزهای گذشته اقدام شده و کاربران می توانند به زودی از طریق این دو بانک و ماژول های نصب شده بر روی سایت اقدام به پرداخت نمایند
موفق باشید
سلام
یکی از دوستان پرسید که به هر سرور چند MHz پردازنده تعلق میگیره
به همین دلیل پست اول را ویرایش کردیم
میزان دقیق پردازنده به همراه مشخصات دقیقتر سخت افزارها و ... به پست اول اضافه شد
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)