سلام
فقط سرور مجازی یا اختصاصی
فقط سرور مجازی یا اختصاصی
mediacore توصیه نمی شه. لطفا سایتش رو خوب بررسی و مطالعه کنید.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
وقتی شما جایی پست می زنید من می ام دخالت می کنم که شما دخالت می کنید ؟ اصلا به شما ارتباطی داره ؟ سایقه مهم نیست ؟ جمله تازه ایی و متناقضی هست که می شنوم به خصوص از شما !
در ضمن تو کل مجموعه ما اعم از هاست اشتراکی و ویدئو کسی به دلیل بازدید زیاد یا فشار به سرور ساسپند نشده. وقتی چیزی رو نمی دونید نظر بیخود هم ندید .
اسکریپت مورد علاقه من ...اسکریپت مورد نظر من مدیا کور هست
mediacore
نسخه دمو رو هم میتونید ازین جا ببینید
mediacore.com/demo
مدتی بود منم می خواستم با این اسکریپت کار کنم اما مشغله کاری نذاشت ...
ببینید ، من نسخه قدیمی این اسکریپت رو که دیده بودم امکان تبدیل آنلاین ویدئو نداشت ، پس هاست برای شروع کافیه. بعداً که به امید خدا بازدیدتون رفت بالا ، می تونید خیلی راحت انتقال بدید به سرور مجازی یا حتی اختصاصی ...
در صورت نیاز می تونم هاست مورد نظرتون رو با ضمانت 7 روز بازگشت پول در اختیارتون قرار بدم.
در ضمن این اسکریپت با python کار می کنه که روی سرویس های ما نصب شده است.
پلن زیر رو بهتون پیشنهاد میدم :
- فضا : 2 گیگابایت
- پهنای باند ماهیانه : 100 گیگابایت
- بکاپ روزانه
- ماهانه 10000 تومان / با تخفیف : 7000 تومان
- کد تخفیف 30درصدی : tenqhost
امکان افزایش فضا یا پهنای باند در هر زمانی امکانپذیر هست ...
TenQhosting | پرتال کاربران
البته بازم اگه فکر می کنید سایتتون خیلی خوب میتونه بازدید کننده جذب کنه و سریع محبوب بشه پیشنهاد من همون سرور مجازی هست ...
جناب pardishosting چه سیستمی و پیشنهاد میدید. با توجه به اینکه resize و convert ویدیو ها مهم هست تو این نوع سیستم ها. بخصوص که قابلیت embed و درج لوگو هم برای بنده مهم هست.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
مدیاکور سیستم خیلی خوبیه ... اما برای هر کاربری مناسب نیست. باید نیاز هاتون رو بررسی کنید . موضوع و حجم ویدئو ها و ... همه فاکتور ها رو در نظر بگیرید.
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برنامه خاصی هم نمی تونم پیشنهاد بدم چون هر کدومشون یه نقص هایی داره. اما پشتیبانی PHPmotion رضایت بخش هست و کلیپ باکت برنامه مزخرفی هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)