-
September 29th, 2011, 04:58
عضو دائم
پاسخ : کیفیت خدمات دیتاسنتر FDCserver ( لوکیشن دنور )
با تشکر از همه دوستان گرامی
با این که این دیتاسنتر از نظر ساختاری و مدیریتی کمی ضعف داره موافق هستم
ولی هر جایی ممکن هست در طی زمان تغییری کنه و کیفیت بالا یا پایین بره ، نمونه هم مثل نت دایرکت !
review هایی که طی یکی دو ماه گذشته از این دیتاسنتر داده شده نشوم میده که تغییراتی حاصل شده
قصد دارم یک سرور به عنوان تست از این لوکیشن تهیه کنم ، فکر کنم رِویوی خوبی بتونیم ارائه کنیم :دی
@ آریا : بازدید شما مربوط به کی میشه ؟ آیا دیتاسنتر به شرکت دیگری واگذار شد یا خیر ؟
@ حسین : تاریخ همکاری رو میتونی بگی که مربوط به کی بوده ؟
-
-
September 29th, 2011 04:58
# ADS
-
September 29th, 2011, 05:28
سلام.
ما در 2 مرحله بازدید داشتیم، یک بار زمانی که هنوز FDC اقدام به خرید warehouse مذکور نکرده بود و یک بار پس از ساخته شدن دیتاسنتر که برای انتقال برخی از کارمندان ایشان به دیتاسنتر دنور خودمان از طرف مدیریت دیتاسنتر اقدام شد.
در واقع آخرین بازدید مربوط به 10 ماه پیش می باشد که کماکان FDC اقدامی جهت پیشرفت دادن شبکه/سیستم خنک کننده/کابینت ها و ... نکرده بود و مشخصاً تمام قطعات دسته دوم بودند.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 11:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tukanet
با تشکر از همه دوستان گرامی
با این که این دیتاسنتر از نظر ساختاری و مدیریتی کمی ضعف داره موافق هستم
ولی هر جایی ممکن هست در طی زمان تغییری کنه و کیفیت بالا یا پایین بره ، نمونه هم مثل نت دایرکت !
review هایی که طی یکی دو ماه گذشته از این دیتاسنتر داده شده نشوم میده که تغییراتی حاصل شده
قصد دارم یک سرور به عنوان تست از این لوکیشن تهیه کنم ، فکر کنم رِویوی خوبی بتونیم ارائه کنیم :دی
@ آریا : بازدید شما مربوط به کی میشه ؟ آیا دیتاسنتر به شرکت دیگری واگذار شد یا خیر ؟
@ حسین : تاریخ همکاری رو میتونی بگی که مربوط به کی بوده ؟
یکی از دوستان من توی دنور سرور کولو کرده میگه طی 3 ماه گذشته دان تایم نداشته سرورش
-
تعداد تشکر ها از aghdaee به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 13:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aghdaee
یکی از دوستان من توی دنور سرور کولو کرده میگه طی 3 ماه گذشته دان تایم نداشته سرورش
عرض کردم ممکنه هر دیتاسنتری طی زمان کیفیتش تغییر کنه ولی بحث اینجاست که پیشینه خیلی بدی برای خودشون درست کردن
یکی از دوستان هم یک ماه سرور تست گرفته بود و واقعا راضی بود که همین مورد باعض شد من این تاپیک رو ایجاد کنم
-
-
September 29th, 2011, 15:51
سلام.
بنده افتخار حضور در این دیتاسنتر را نداشته ام ولی شنیده هایم از دوستانم نشان دهنده عدم کیفیت مناسب این دیتاسنتر است.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از MbjHosting به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 17:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MbjHosting
سلام.
بنده افتخار حضور در این دیتاسنتر را نداشته ام ولی شنیده هایم از دوستانم نشان دهنده عدم کیفیت مناسب این دیتاسنتر است.
موفق باشید.
ممنون از نظرتون ، اما تجربه و منطق نشون میده که فقط با نظرات سایرین نمیشه کاری رو کرد یا نکرد !
هر کس تجربه متفاوتی میتونه داشته باشه و این بستگی داره به سطح علمی ، انتظارات و کاربرد مورد نظر فرد
فعلا در نظر دارم مذاکراتی با دیتاسنتر انجام بدم و اگر شد تصاویر جدید و تایید شده رو از خود دیتاسنتر بگیرم
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 18:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tukanet
ممنون از نظرتون ، اما تجربه و منطق نشون میده که فقط با نظرات سایرین نمیشه کاری رو کرد یا نکرد !
هر کس تجربه متفاوتی میتونه داشته باشه و این بستگی داره به سطح علمی ، انتظارات و کاربرد مورد نظر فرد
فعلا در نظر دارم مذاکراتی با دیتاسنتر انجام بدم و اگر شد تصاویر جدید و تایید شده رو از خود دیتاسنتر بگیرم
اگر بگیری و در یک تاپیک جدید بزاری که دعات میکنیم 
چون خودم هم خیلی نسبت به اف دی سی کنجکاو شدم
-
-
September 29th, 2011, 22:38
عضو دائم
عکس هایی هم که داخل سایت خودشون هست بد نیست ، البته عکس ها و گفته دوستان زیاد با هم نمی خونه ...
تا به حال دوستان گفتند که دیتاسنتر شیکاگو بهتر از لوکیشن دنور هست ولی از عکس ها نتیجه ای کاملا بر خلاف این نظرات به دست میاد
دنور : FDC SERVERS
شیکاگو : FDC SERVERS
-