لطف کنید دو آی پی(قدیمی و جدید) را ارسال فرمایید.(پ/خ)
لطف کنید دو آی پی(قدیمی و جدید) را ارسال فرمایید.(پ/خ)
خیلی وقتها ممکنه حتی سرور اصلی تا 24 ساعت یا48 ساعت حتی بسته بشه و بخطار یک یوزر مشکل داره کل یوزرهای اون سرور سروشون دان بشه بدون اینکه بقیه مشکلی داشته باشن
اسپم را حتی دیتا سنترهای وارز ساپورت و حتی دیتا سنترهای چینی که میگند بی قانون هستند گیر میدن چیزی نیست که به راحتی ازش بگزرند قابل توجه شما دوست عزیز چه برسه به یک دیتا سنتر معتبر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
فقط اینش زور داره که هیچیش دسته خودت نیست یهو میای میبینی سرورت بالا نمیاد 5 ساعت الاف(علاف املاشو بلد نیستم) میشی فک میکنی ایراد از سرور اصلیه
بعد تیکت میزنی میگن اسپم داشتی بعد یه جریمه میشی بعد درس عبرت میگیری بعدشم همه چی مثه روز اول میشه
هیچیشو هیچ کجاش تو نقشی نداری (غیر از جریمه دادن)
حالا این قضیه 10تومن چیه ؟
ای پی جدید دیگه خیلی گرونش 5تومنه
بقیش هزینه نصبشه ؟
نه دیگه ! یه جور خسارت حساب میشه ، چون هم سرویس دهنده مون توی دیتاسنتر بد نام شده و abuse گرفته :دی (البته خودتون می دونید که من بی تقصیر بودم ، من خودم از اسپم منتفرم) دوستان میشه لطف کنید پورت های اسپم رو بهم بگید ؟
امیدوارم این کاره من پا تو کفش بزرگترا کردن تلقی نشه اگه شد منو به بزرگیه خودشون ببخشن
چیزی که من میبینم میبندن همه پورت 25 بوده
ولی گویا از پورتای دیگه هم میشه زد
اتفاقا رو یکی از وی پی اس های که فروخته بودم امروز همین مشکل اسپم بود
با اینکه پورت اسپم هم بسته بودم و البته زیر نظر استادای این فروم داریم درس پس میدیمولی با این حال بازم abuse اومد
![]()
دست بالای دست بسیار است ، پورت اسپم 25 هست من دیدم 5050 هم هست (برای اسپم روم ها) و البته بیشترین چیزی که به نظر من باعث دریافت اخطار میشه ارسال ایمیل تبلیغاتیه ! که پورتشو نمیدونم ! اصلا پورت خاصی داره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)