گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
آیا سرویسهای شرکت نتورک سولوشنز بصورت ابری هست ؟ شرکتهای مورد نظرتون رو بفرمایید لطفاً ----------------------- به نظر من بهتره از همین داخل ایران خریداری کنید ، می تونید قرارداد هم ببندید ، برای سرویس های ابری من پارس دو و هاست ایران رو پیشنهاد می کنم. ParsDev.Ir - هاست لینوکس بر روی سرورهای ابری - کلود هاستینگ - تحویل آنی و آپ تایم 100 درصد - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس
اگر می خواهید هاست اشتراکی برای این کار بگیرید، امن ترین هاست Localhost است.
منظور ایشون هاست بر روی کامپیوتر شخصی بود! یک تعنه بود به شما که اینقدر به امنیت توجه دارید
مظمئن باشید سایت هایی که توسط هاست دی ال میزبانی میشوند امنیتشون درحال حاضر از امنیت شما مهمتر میباشد و میبینید که بدون مشکل دارند کار میکنند.
@ طلاهاست : دوست عزیز Local هم امن تیست! در کل هیچ کجا امن نیست! به قول وحید تنها رمز پیروزی داشتن بکاپ میباشد!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
وقتی کارت شارژها یا دیتابیس لو بره بک آپ به چه دردی می خوره؟ به نظر من به هیچ وجه روی هاست اشتراکی دیتاهای مهم رو نگهداری نکنید حتی روی امن ترین هاست. حتی یه وی پی اس 128 یا 256 هم بگیری بهتر از هاست اشتراکی با امنیت و سرعت بالاستبه قول وحید تنها رمز پیروزی داشتن بکاپ میباشد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)