با سلام حقیقتش من کارم اینه که با نرم افزار های اپن سورس برا چندتا شرکت تبلیغاتی سفارش های طراحی سایت رو انجام میدم.....
سیستم شخصی ام با cpu 2*1.8 , ram 1gig یکم ازیتم میکنه ولی بازم بد نیست و یه گوشی 5530 نوکیا با سیتم عامل سیمبیان s60 va5 دارم که بعضی کار هارو بهاش انجام میدم .....ولی چون خیلی تایم اضافی وسط روز دارم و با موبایلم کارهایی مثل ارتباط با ftp یا ... ویا نصب بعضی نرم افزار ها رو نمیتونم انجام بدم ...... و کارها برا شب انباشته میشه اذیتم میکنه ...
حالا میخاستم بدونم با یه بودجه تا 600هزارتومان به نظرتون چی بگیرم که نیاز های یه نفر مثل منو برطرف کنه؟؟/

تو دی جی کالا سرچ کردم لپ تاپ با این پول فقط 1...2 تا corei3 1.8 پیدا کردم که اونا هم گرافیک 512 داشتن ...... تبلت هم سرچ کردم دیدم ظاهرا سیتم عامل اونا انروید است یکم درباره این سیتم عامل سرچ کردم دیدم حداقل تو سایت های فارسی نمیشه نرم افزار های مورد نیاز یه طراح وب رو پیدا کرد ... حالا گیج شدم باید چه کنم ... به نظر شما برا من چی بهتر ه ؟؟؟؟

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

راهنمایی لطفا

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

چرا اینجا این فرمی من بد بخت 5 دقیقه تاپیکم بالاست بعد یه آدم (...) میاد تاپیک خودشو بالا میاره .... من خواهش میکم دوستان خواهش میکنم حتی اگر کوچکترین اطلاعاتی دارید راهنمایی ا کنید