-
September 14th, 2011, 11:47
پاسخ : هاست اشتراکی یا هاست دانلود + چند سوال
نیازی به گرفتن هاست دانلود نیست در ابتدا با فروشنده در مورد موارتی همچون پهنای باند مذاکره کنید
اما توصیه میشه همیشه برای فایل هاتون از آپلود سنتر های مستقیم و غیر مستقیم میرور قرار بدید
-
تعداد تشکر ها از Ahoora_SS به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011 11:47
# ADS
-
September 14th, 2011, 15:35

نوشته اصلی توسط
delta
شما یک هاست اشتراکی 10 گیگ بگیر کارت رو شروع کن.. امارت رفت بالا میای سرور مجازی میگیری.. این سایتی هم که گفتی سرور مجازی داره احتمالا.. نه به خاطر فایلهاش به خاطر آمارش... هنوز مونده نیازت به هاست دانلود و مجازی و خصوصی و ابری و بارونی بیفته... یک چند ماهی با اشتراکی کار کن امارت زد بالا بیا سرور مجازی بگیر.. هاست دانلود هم نیاز نداری اصلا..
عزیز انتقال از هاست اشتراکی به مجازی دردسر نداره ؟ مشکلی برای اطلاعاتم پیش نمیاد؟ برای صفحه های ایندکس شده تو گوگل و اینا چی؟
اون قضیه اپلود فایل توسط کاربران که میاد روی هاست تو سرور مجازی امکان پذیره؟ کلا یه توضیح میفرمائین این قضیه سرور مجازی رو چگونه هست چون من نداشتم

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
بله چند تا موردی که هست:
1- حداقل حافظه برای ران کردن پی اچ پی
2- بقیه موارد های لایت شده هم مربوط به پی اچ پی و آپاچی هستند که باید اعداد رو تغییر بدید که البته اینا ارور نیست و جنبه هشدار داره.
درباره ی مورد دوم اعداد کجا رو باید تغییر بدم؟ چجوری رفع میشن؟
کلا این هشدارها مهم هستن یا نه؟
درود
-
-
September 14th, 2011, 16:56
عضو انجمن
اگر سیستم عامل لینوکس هست سری به php.ini بزنید.
مادامیکه اسکریپت شما امنیت داشته باشه باید تو شرایط خودش ران بشه. معمولا تولید کننده های نرم افزار، تست میکنن شرایط رو و یه تنظیم بهینه اعلام میکنن. از اون شرایط در اکثر مواقع میشه استفاده کرد. مگر اینکه شما مهارت بیشتری از اونا داشته باشید و خودتون شروع به تستینگ کنید.
-
-
September 14th, 2011, 17:09

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
اگر سیستم عامل لینوکس هست سری به php.ini بزنید.
مادامیکه اسکریپت شما امنیت داشته باشه باید تو شرایط خودش ران بشه. معمولا تولید کننده های نرم افزار، تست میکنن شرایط رو و یه تنظیم بهینه اعلام میکنن. از اون شرایط در اکثر مواقع میشه استفاده کرد. مگر اینکه شما مهارت بیشتری از اونا داشته باشید و خودتون شروع به تستینگ کنید.
من وقتی میخوام فارسی ساز این اسکریپت رو نصب کنم ایمپورت نمیکنه به خاطر همون پایین بودن مموری لیمیت واسه همین تو پوشه ادمین یه فایل ساختم به نام php.ini و کد memory_limit = 128M رو گذاشتم توش تا اون ارور برای ایمپوت کردن زبان رو نده وگرنه که اصلا php.ini وچود نداره تو فایلها
-
-
September 14th, 2011, 17:10
عضو انجمن
این هم کار درستی هست مادامیکه سرور تنظیماتش جوری باشه که overright نکنه تنظیمات شما رو.
-
-
September 18th, 2011, 03:21

نوشته اصلی توسط
【★ tv_kade ★】
سلام دوستان
من میخوام یه سایت بزنم (نزدم) به حدود 10 گیگ فضا نیاز دارم ... میخوام بدونم برای این سایتم نیاز به هاست دانلود دارم یا نه هاست اشتراکی هم جوابگو هست و مشکلی پیش نمیاد
سایت در زمینه دانلود زیرنویس هست همونطور که میدونید یا الان میفهمید حجم هر زیرنویس در حد کیلوبایت هست (50کیلو بایت) و بعضا اگر فرمتش ساب باشه 1مگ هست حداکثر
بازدید روزانه سایت هم 10.000 تا در نظر بگیرید
با توجه به این دو نکته من باید هاست دانلود بگیرم یا نه نیازی نیست همین هاست اشتراکی جوابگو هست؟
سوال بعدیم اینکه اسکریپتی که میخوام نصب کنم حداقل نیاز به memory limit 128 و به بالا داره در حالی که من مموری لیمیت دو سه تا هاستی که دارم رو چک کردم یا 32 هست یا 64
ایا این مموری لیمیت رو میشه بالا برد هاستینگ انجام میده راحت ؟ یا نه حتما باید برم دنبال پلنی که مموری لیمیتش 128 به بالا باشه؟
و مورد اخر اینکه کجا رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
سلام
در رابطه با سوال اولتان باید عرض کنم که نیازی به گرفتن هاست دانلود نیست.(البته اگر ترافیک خیلی زیادی را برای سایتتان پیش بینی می کنید هاست دانلود بهتر است.)
ولی این را بدانید که هارد و پورت سرورهای دانلود را قوی تر می گیرند !
-