دوستان من واسه پارسیان کل مدارکو اماده کردم.بجای سفته هم چک شخصی خودمو 1 تومن نوشتم .سند خونه هم بنامه خودم هست کپی کردم.فقط جواز کسب ندارم.به من گفتند جواز کسب الزامی هست همین امروز تماس گرفتم پرسیدم و گفتند بدون جواز کسب نمیتونیم کاری کنیم.
دوستان من واسه پارسیان کل مدارکو اماده کردم.بجای سفته هم چک شخصی خودمو 1 تومن نوشتم .سند خونه هم بنامه خودم هست کپی کردم.فقط جواز کسب ندارم.به من گفتند جواز کسب الزامی هست همین امروز تماس گرفتم پرسیدم و گفتند بدون جواز کسب نمیتونیم کاری کنیم.
پارسیان جواز کسب نمیخواذ من خودم هم درگاه و هم کارتخوان با یه اجاره نامه گرفتم
بانک ملی که اصلا هیچی نمیخواد بجر گردش مالی بالا
بانک های دیگه حتما جواز میخوان یا شرکت باشی
بانک سامان اگه شعبه مرکز بفرستی جواز رو قبول میکنه اما شهرستان نه
اگه میخوای بگیری مستقیم بفرست مرکز تهران اگه استان بدی گریتو در میارن مال من 3 ماه طول کشید تا از استان فرستادن تهران اما مرکز بدی 10-15 روزه ردیفه
دوستان من واسه پارسیان کل مدارکو اماده کردم.بجای سفته هم چک شخصی خودمو 1 تومن نوشتم .سند خونه هم بنامه خودم هست کپی کردم.فقط جواز کسب ندارم.به من گفتند جواز کسب الزامی هست همین امروز تماس گرفتم...
بانک ملت یا پاسارگارد استفاده کن مدارک خاصش فقط سند جایی هست که زندگی میکنی ماله همسایتونم بود عیبی نداره :دیجواز کسب الزامی هست همین امروز تماس گرفتم
دوستان می شه بگید دقیقا برای اینکه یک اجاره نامه بگیرم چه چیز هایی باید با خودم ببرم بانک؟
برای برای بنگاه اثبات بشه که چنین خونه ای که قراره اجاره داده بشه لازم هست؟
فقط دونفر شاهد لازم هست؟
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
منظورم این بود که چه چیز هایی ببرم بنگاه نه بانک در بالا اشتباه شد هر کاری هم کردم نشد ویرایش کرد
برای درگاه پرداخت هم پشنهاد می کنم از درگاه بانک ملت استفاده کن
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)