آقای موذنی خریدشون رو انجام دادن...
آقای موذنی خریدشون رو انجام دادن...
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
میتونم بهتون سرور مجازی با قیمت خوب بدم
15000 تومان ماهانه بدون هزینه راه اندازیram:256
hdd:10gig
bw:150 gig
23.000 تومان ماهانه بدون هزینه راه اندازیvps2:ram512
hdd:5gig
bw:500gig
لازم به ذکر است جهت نصب امکانات اضافی مانند nttqcc و ... هزینه دریافت میگردد.
تحویل بعد از واریز وجه کمتر از 6 ساعت در صورت هماهنگی 1 ساعت
جناب رایان نت را من از سرویسشون استفاده می کنم و مورد تایید من هستند
تا 24 ساعت ولی تا 48 ساعت میتونم
کار من نبوده !!! چیزی رو نمیدونین رو هوا نگین ... خلاف قوانین عمل کردی پستتو حذف کرده ...پست و بنده حذف نکردم طبق گزارشی که به کلانتر دادید کلانتر حذف کرد
1. این افرادی که کم نبودن، لطف کن 3-4 تاشو معرفی کنو کم هم نبودن کسایی که به استناد گفته های شما مایل به ادامه همکاری نبودن (میگن کیفیت هاستت خوب نیست میگم چطور میگن فلانی گفته ، تو فروم دیدیم و ...)
2. بنده صحبتی از کیفیت سرویسهای شما نکرده ام و نخواهم کرد. فقط از کلیه ی هاستینگها مانیتورینگ دارم. برخی افراد در مورد آپتایم سوال میکنن که بنده لینک رو تقدیمشون میکنم. (تمایلی هم ندارم به شما لینکو بدم!!!)
مورد دیگه ای هم هست ؟!!!
با تشکر ... 1eng.ir
![]()
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
اصلا" از این کار خوشم نمیاد ...1. این افرادی که کم نبودن، لطف کن 3-4 تاشو معرفی کن
2. بنده صحبتی از کیفیت سرویسهای شما نکرده ام و نخواهم کرد. فقط از کلیه ی هاستینگها مانیتورینگ دارم. برخی افراد در مورد آپتایم سوال میکنن که بنده لینک رو تقدیمشون میکنم. (تمایلی هم ندارم به شما لینکو بدم!!!)
مورد دیگه ای هم هست ؟!!!
یک تاریخ رو رو میکنم ! :
یکی از بچه ها اومد گفتش که شما فلان تا دان داری...
حالا خدا رو شکر دوستانه حل شد و حرف من درست درومد...
الان من مثلا" فلان ساعت دان دارم
یکی میخاد وی پی اس بگیره ...
شم امیگی این آقا اینقدر دان داره..
در صورتی که من شاید بیام از رو سرور دیگه بدم ...
در ضمن شاید وبرنگ دا ن بوده .. از کجا معلوم وی پی اس ها هم دان بوده ؟!
==================
حرف آقای شاهری رو قبول دارم ...
آدم باید سرش تو کار خودش باشه
====================
خدا هم روزی رسونه ....
محمد جان داروغه بازی در میاریا![]()
بله منم از اینکار ایشون اصلا خوشم نمی یاد که بخواد آپتایم سایتهای دیگه بگیره
شاید یکنفر واسه فروش سرور مجازی ساخته و از رو سرور مجازی داره هاست میده و سایت خودش رو سرور مجازی هست و به هر دلیل سرور مجازی دان شده ایا دلیل میشه که بقیه سرور مجازی های دیگر هم دان باشه !؟ پس اصلا کارتون درست نیست دوست عزیز
با سلام
1روز نبودم چی شلوغش کردین
من دومین وی پی اس رو از 1eng.ir خریداری کردم اونم بخاطر صداقت در کارشون ، اپ تایم بالا ، رعایت کردن قانون مانی بک ، احترام در کار ، سر پول با مشتری کنار میان ، وقتی میگن 1 ساعت دیگه امادست سرویس 1 ساعت دیگه خودشون پی ام میدن و اینفو سرویس رومیدن یا ایمیل میکنن
در ضمن هشدار به هاستینگ های عزیز شما اگه 1 یوزر رو همیشه راضی نگه دارین همون یوزر مشتری میاره و دیگه نگران این نباشین کسی اپ تایم شما بده به مشتری.
در ضمن من با تمامه کسایی که تو این تاپیک پست دادن همکاری داشتم و بی دلیل حرفی نزدم و مشتری مداری همتونو دیدم و 1eng.ir بیسترین نمره رو در نظر من گرفته .
اینو یادتون باشه صداقت خودتونو به یوزر اثبات کنین تا هر روز مشتری هاتون بیشتر بشه
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)