می تونید از vps استفاده کنید ... با سرعت های خیلی خوب ... معمولا سرعت دانلود در وی پی اس 8 مگابایت بر ثانیه هست ...
می تونید از vps استفاده کنید ... با سرعت های خیلی خوب ... معمولا سرعت دانلود در وی پی اس 8 مگابایت بر ثانیه هست ...
آیا درسته که این نوع فعالیت چ.|.صو.صی حساب میشه؟ و ....![]()
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
:دی
نه حساب نمیشه
اون اینترنت دو ظرفه آنلاین هست که حساسه
اینا که بحثشه اینجا جزو اون موارد نمی ره
دوستان ممنون از توضیحاتتون
اما من یه سایت دارم میخوام توش بازی بفروشم نیاز به نت پر سرعت واسه دانلود دارم چون یکی میگفت دی وی بی داشته باشی می تونی بازی فیلم و هر فایلی رو پر سرعت دانلود کنی هم وایمکس دارم هم دی اس ال که کند هستن متاسفانه
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
همونطور که عرض کردم می تونید یک وی پی اس بگیرید و از طریق اون کارهای سایتتون رو انجام بدید برای مدیریتشم یک adsl 512 کافیه ...
خب دوست من میخوام فایل دانلود کنم بدونم توش چیه پکیج کنم نه اینکه شبیه لیچ فقط بیارم روی سرور
مثل سایت های دانلود سنتری که دارند الان کار می کنن
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
سلام
ببینید اگه شما می خواید توی سایتتون بازی بفروشید نیاز به اینترنت پر سرعت دارید و وی پی اس زیاد به کارتون نمی یاد! فقط جهت دانلود و آپلود کردن و اینکه چک کنید ببینید آیا بازی که قراره دانلود کنید درست هست یا نه!
به نظر من بهتره شما اینترنت پرسرعت با پهنای باند بالا تهیه کنید یا اینکه اکانت بگیرید و با ماهواره دانلود کنید.
دانلود آفلاین هم بهتره که بیخیالش شی!! چون 90 درصد چیزایی که دانلود می شه بدرد بخور نیست![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)