در قم مبین نت با با vp مشکل داره
افت سرعت عجیبه!
در قم مبین نت با با vp مشکل داره
افت سرعت عجیبه!
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
یعنی دوستان برای وصل شدن حتما نیازه که ثابت باشیم ؟
اگر این طور باشه که دیگه چه اینترنت بی سیمیه !
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
ما در اینجا هم وایمکس ایرانسل و هم مبین نت داریم ولی از مبین نت بیشتر راضی هستیم.
ممنون
دوستان نظرشون راجع به gprs چیه ؟
ماکسیموم سرعتی که داشتنتد چقدر بوده ؟ می تونیم به عنوان یک اینترنت همراه روش حساب کنیم ؟
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
عالی
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوستانی که اطلاعاتی ندارن لطفا و خواهشن جواب های بی مورد ندن ! البته خیلی عذر میخوام !!!!
0037
مثلا این کاربر گفته در حال حرکت اجازه استفاده ندارین!! میشه بگید از کجا این جمله در اومده؟ شما خبر دارید که وایمکس مودمی داره واسه حرکت و همون مودم های داخلی 110 تومانی تا سرعت 80 تا مشاین جواب میده؟
و >> m3hdi
شما هم بهتره اول در مورد ساختار جی پی ار اس و وایمکس تحقیق کنید بعد با هم مقایسه کنید!
حرف شما مثل این میمونه که وایمکس با ADSL ندونید فرقش چیه
امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید اینجا بگم بهتره پیش چندین نفر دیگه اطلاعات اشتباه بدید
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
من اینو از خودم که در نیاوردم ، دقیقاً توی سایت خوندم ، و دوستمون هم فکر کنم نیاز به استفاده در حال حرکت و بین شهرها داشتن برای همین گفتم ، اگر اشتباه متوجه شدیم شما لطف کن واضح توضیح بده هممون استفاده کنیم.
س: آیا می توان در حال حرکت و جابجایی نیز از خدمات وایمکس مبین نت استفاده نمود؟کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=4&ContentID=43
ج: فناوری وایمکس با استاندارد 802.16e این امکان را پشتیبانی می نماید ولی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه به وضوح عنوان نموده است که دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات به مشترکین در حال حرکت نمی باشد.
ویرایش توسط 0037 : September 5th, 2011 در ساعت 00:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)