كلا اين تايپنيگ يه سال پيشه چرا بالا ميارين اخه ولي در كل شركت خوبي هستش![]()
كلا اين تايپنيگ يه سال پيشه چرا بالا ميارين اخه ولي در كل شركت خوبي هستش![]()
پشتیبانیشون حرف نداره و سرور هاشونم کیفیت خوبی دارند.
سلام
بیشتر تحقیق کنید و سرویس تهیه کنید...
قبل از تهیه خوش برخورد و بعد از تهیه متاسفانه...
مبین واقعا پسر خوبیه؛اگر ج تلفن نداد فکر بد نکنید همچنین یاهو
حال نمی کنم با ایشونمخصوصا هر جا می رسن دوتا !! می زنن =p~
آقای پارسیان تایید میشن ...
ویرایش توسط masoudgolchin : March 27th, 2012 در ساعت 18:30
اگر کوچکترین مشکلی پیش بیاد ایشون شروع به تهدید که من الان فرمت میکنم و مشکل از دیتاسنتر بوده و ربطی به من نداره و از این حرف ها...
در صورتی که سرویس دهنده وقتی پول گرفت تازه باید پاسخگو باشه نه اینکه بگه دیتاسنتر ربطی به من نداره!
لازم باشه بیشتر هم در موردشون توضیح میدم...
البته بزودی تمامی ضررهایی که به من از طریق ایشون رسیده بطور کامل رسیدگی میشه و متوجه میشند که ایشون باید پاسخگو باشند نه دیتاسنتر...
کاملا تایید میشه برخوردشون با مشتری خیلی بد. به جایی که ما طلبکار باشیم ایشون طلبکار
بالاخره اگر هم مشکلی هست باید با صبوری پاسخ بدن.نه اینکه بخوان تو سر مشتری بزنند و طلبکار باشند.
حالا بجز مشکلی سرور که الان برای همه دوستان پیش اومده
هفته پیش 48 ساعت سایت ما قطع بود سایت خودشون هم مرخص. ایمیل زدیم بعد 48ساعت پاسخ دادن اینجا پست زدیم تازه گفتن مگه ایمیل نداشتیم مگه اینجا پشتیبانی/
متاسفانه من خودم به شخصه ایشون انتخاب نکردم و ما رو انتقال دادن به ایشون. کاریشم نمیتونم بکنم یا باید قید پول بزنم یا تحملشون کنم.
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
من از ایشون سروری ندارم ولی یکی از دوستانی که واقعا قبولش دارم ایشون رو معرفی کردند . ایشون هم دقیقا نمیشناسم.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)