من 5010 دارم تقریبا تو فاز 5110 هستش
راضیم
من 5010 دارم تقریبا تو فاز 5110 هستش
راضیم
بنده در این لیست شما ASUS را تایید می کنم.
ولی هیچی مثل Apple نمیشه...
در اینکه سونی بهترین انتخاب هست هیچ شک نکنید اما قیمتش گرونتره..
دل رو انتخاب نکن مشکلات فنی و فیزیکی خاصی پیش میاره... دو تا لپ تاپ سفارش دادیدم واسه مشتری یکیش مانیتورش کم نور بود و درست بشو نبود یکی کیبوردش لق میزد!! بخرید ممکنه اولا مشکلی پیش نیاره اما طوری ساخته شده انگار فله ای ساختنش و با وچکترین ضربه ای ایراد رو نشون میده..
acer مارک خوبی هست اما ضریفه...
msi مارک واقعا عالی هست.. کیفیت تصویریش led هست و واقعا شفاف تر از بقیه برندها. تا الان بدی ازش ندیدم و کسی هم بدیشو نگفته..
اینا تجربیاتی هست که از سفارش و خرید برای مشتریان تو مغازه بدست آمده
سلام
من امسال چندين لب تاپ گرفت و خودمم الان سه تا لپ دارم كه دوتاشون Asus هستند لب تاپ هاي بسيار خر كاري هستند و قطعات بسيار بالاي دارند مثل تراكتور ميمونند خيلي هم شيك و ارزون هستند.و جزو اولين برند خركار هاي دنياست (البته توي يه بروشور خوندم و نوشته بود منبعشو كه معتبر هم بود)
شك نكن Asus
دل خيلي جواده و ظريف هست و زود هم خراب ميشه البته اگر ميخواي ازش زياد كار نكشي چيزي نميشه
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
عزيز سوني تنها پوله ماركشو ميخوره تلويزيونش و لب تاپ و همه چي فقط پول الكي ميگيره اگه يكم بررسي كني خوب متوجه ميشي كه هيچ امكانات اضافه اي نداره مثلا تلويزيون هاي سه بعدي كه داره قيمت چند صد هزار توماني بالا تر داره و عينك هاش وزن بالايي دارند و هزارن مشكل ديگه در برابر ال جي و سامسونگ تنها يكم خوشگله همين اينو مثال زدم همه لوازم سوني تقريبا همينه
به نظرم با 640 تومن راحت یه hp pro book 4530s بخر خودت رو راحت کن !
والا باز من گنگ تر شدم نظرات شما دوستان بدین شکل بود
ایسوس : 6 رای
دل : 3 رای
ام اس آی : 2 رای
سونی : 2 رای
اچ پی : 2 رای
واقعیتش من میخوام مثل خر ازش کار بکشم و سرعتش برام مهمه + باطریش واسه همین گفتم که سی پی یو i7 ، و اینکه من خودم دوس دارم طرف دل برم یعنی یه جورایی نمی تونم دل بکنم ازش اما نظرات شما دوستان یه جورایی دل رو در ذهنم لگدمال کرده
دوستان دیگه هم نظراتشونو صادقانه بدون تعصب مطرح کنن
من حدود 8 ماهی هست dell xps دارم و کاملا راضی هستم .
اگر صدا برات مهم نیست برو یک a42 jp بگیر
از نظر قیافه هم بد نیست ، سی پی یو i7 هم هست گرافیک 2 و 14 اینچم هست
Asus
تقریبا 2 سال هست دارم از دل استفاده میکنم
مثل خ.. دارم ازش کار میکشم :دی
2 بار هم ضربه خورد
تا به حال هیچ مشکلی نداشتم
واقعا راضی هستم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)