من میتونم سند بزارم اما سفته رو نه بانکهای دیگه چی باید کرد دوستمون گفتن دستگاه رمز یاب میخواد صادرات این دستگاه چی هست ؟؟؟
من میتونم سند بزارم اما سفته رو نه بانکهای دیگه چی باید کرد دوستمون گفتن دستگاه رمز یاب میخواد صادرات این دستگاه چی هست ؟؟؟
دوستمون راست میگه ملت خطا زیاد داره. پارسین هم من پرسیدم میگن باید شرکت ثبت باشه. تعجب میکنم شما اونطوری میگین
دوست عزیز اول از سایت به پرداخت در خواست خودتون رو ارسال می کنید از فرم موجود در سایت بعد اینکه سایتتون مورد تایید شرکت قرار گرفت یه آقایی به نام آقای نوری بهتون زنگ می زنن می گم مدارکو اسکن کنین بفرستیم مدارکم اینا نیاز هست اگه شرکت ندارید :
کارت ملی صاحب سایت
شماره حساب بانک ملت
سند خانه
شماسنامه
+اکه سند خونه به اسم خودتون نیست+کارت ملی صاحب خونه+شناسنامه
اینارو که ارسال کردید براتون مجددا فرم های لازمه ارسال می شه از این فرم ها پرینت میگیرید فکر کنم 10-12 صفحه ای باشه بعد با پست ارسال می کنید به شرکت (2 نسخه) یه نسخشو شرکت بر میداره بعد امضا و مهر و یک نسخشم بهتون بر می گردونن در ضمن قبل از اینکه فرم هارو ارسال کنید تو این مرحله کد ترمینال و تست خرید کالا بر روی سایت شما انجام خواهد شد ! بعد اگه اوکی بود مدارکو می فرستین
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
خطا زیاد نداره اضلا کی می گه این حرفو ما خودمون استفاده می کنیم فقط 23 بار قطع بود اونم شب بود دقیقا ساعتش یادم نیست بانکداری اینترنتیشم به همه چیز میارزه
بنده از بان صادرات استفاده نمی کنم الان فعلا بانک ملت هست هر قسمتی مشکل دارید بگید دوستانم راهنمایی می کنن
مگه می خواید هزینه بدید که نمی صرفه کنارش می تونین از پاسارگاد یا صادراتت هم استفاده کنید مخصوصا صادرات ! شرکت نمیخواد زنگ زده بودن طی صحبتی که داشتیم گفتن اگرم شرکت ندارین مساله ای نبست
داداشی والا رفتم بانک صادرات گفتم میخام پرداخت اینترنتی داشته باشم گفت دامون ؟؟ گفتم اره رفت یه سری فرم اورد بهم داد گفت برو خوه پر کن ور دار بیار نگفت اصلا ایا سند میخاد سفته میخاد الانم فرمهاشو دارم راستش بعضی از گزینه هاشو نتونتم پر کنم ممنون میشم شما کمکم کنید ضمیمه کردم فرم ها رو
ممنون میشم کسانی که بلد هستن این فرم رو پر کنن برام جلوش بنویسن... تمام مراحلش
دقیقا چه مدت طول میکشه وقتی مدارک مورد نیاز تحویل داده بشه درگاه رو بگیریم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)