اگه از سرورتون برای فایل سرور نظر به استفاده دارید، نیازی به Xampp یا Wampp نیست
IIS نیز این سرویس رو پشتیبانی میکنه
اگه از سرورتون برای فایل سرور نظر به استفاده دارید، نیازی به Xampp یا Wampp نیست
IIS نیز این سرویس رو پشتیبانی میکنه
سلام
من سرور مجازی لینوکس kerio os دارم و میخوام به دامین وصلش کنم. هاست دایرکت ادمین دارم و قسمت دی ان اس و ساب دامینش هم فعاله.
از قسمت دی ان اس و A Record ای پی هاست رو دادم و اد کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد.
البته بگم رو هاست و دامینم سایت راه اندازی شده و داره کار میکنه.
حالا 3 تا سوال دارم :
اگه ای پی سرورم رو روی دامین بزارم از پهنای باند هاستم استفاده میکنه؟؟
ادرس سایتم Example Domain هست و اگه بخوام سرور رو روی دامین وصل کنم با همین ادرس میشه؟؟ یا باید ساب دامین درست کرد و ادرس کمی دستکاری بشه مثلا www.server.example.com
چطور ای پی سرور رو به دامنه ام وصل کنم؟؟ آیا تو سرور مجازی هم جایی باید دستکاری بشه؟
من کمی مبتدی هستم!
ممنون میشم کامل توضیح بدین
خیلی متشکرم
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟
مگر منظور ایشان از server.example.com همان ساب دامین example.com نیست؟؟!! با این شرایط دیگه مشکلی نیست ساب دامین رو روی ای پی سرورتون ست کرده و بالا خواهد آمد.
سلام دوستان.
بنده یک مشکلی دارم با این مسئله.
دامنه رو به هاست متصل کردم و سابدامنه dl رو هم ساختم اما یک مشکل هست اونم اینه که در قسمت Simple DNS Zone Editor و Advanced DNS Zone Editor امکان انتخاب سابدامنه وجود نداره
در ظمن وقتی دامنه اصلی رو هم انتخاب کردم در قسمت name باید چی وارد کنم ؟ آدرس ؟ خب وقتی تمام کار ها رو انجام میدم اصلا دانه متصل نمیشه ! مثله dns زمان میبره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)