پرشین هویز واقعا حرفه ای کار میکنه من الان 3-4 سال میشه دارم باهاشون کار میکنم از مشتریان قدیمیشون هستم.
پرشین هویز تایید میکنم اگر میخواهید بی دردسر باشید
پرشین هویز
پردیس هاستینگ
پرشین هویز واقعا حرفه ای کار میکنه من الان 3-4 سال میشه دارم باهاشون کار میکنم از مشتریان قدیمیشون هستم.
پرشین هویز تایید میکنم اگر میخواهید بی دردسر باشید
پرشین هویز![]()
برای لیچ = هیچکدوممسلما به منابع سرور فشار میارید و فردا میاین تاپیک انتقاد میزنید
قافل از اینکه حق با هاستینگتون هست!
البته شاید هم مشکلی نداشته باشن! اما نوع استفادتون رو حتما بهشون متذکر بشید! چون سرویس ها به بهترین نحو مانیتور میشن و به محض استفاده ی زیاد ساسپند میشید
مرسی از همه دوستان و هم چنین از شما .
اشتباه می کنید دوست من ، چون پردیس که قید کرده که لیچ تا وقتی اختصاصی باشه مشکلی نداره ، اما دیگه طرف گاز نزنه سرور رو :دی
پرشین هم قید کرده که هر کاری دوست دارید بکنید ، تا وقتی که بقیه رو اذیت نکنه
دارم روی ساب دوامین رایگان پرشین یه وردپرس ران می کنم ، ببینم چطوریاس .
تا الآن پرشین موفق بوده اما یکی به پردیس رای داده دوست دارم بدونم کی بوده و چرا ؟
مرسی
یا حق
من اینجا عضو شدم و این تاپیک را فقط برای این بروز میکنم چون می بینم نام یک سرویس دهنده مطرح را چطور بچگانه زیر سوال بردید و بحث را یکطرفه کردید.
من مسول شبکه یک سازمان دولتی هستم.
ما حدود 5 سال است با پرشین هویز کار می کنیم و تقریباً از همه سرویس های این شرکت مانند دامنه، هاست، سرویس مجازی و سرور اختصاصی، پشتیبانی ویژه و سرویس مانیتورینگ برای سازمان خود و وابسته در سطح کلان استفاده می کنیم.
به جز شرافت، تعهد کاری، صداقت، تخصص و دانش فنی چیزی از این شرکت ندیدیم و به واسطه قراردادی که داریم بارها شده برای آموزش حضوری به ادارات ما در تهران یا شهرستان ها مراجعه داشتنه اند.
پرشین هویز حرفه ای است و صحبت های نوجوانانه برخی افراد در این تاپیک نمی تواند عملکرد آنها را زیر سوال ببرد.
ما با این تیم سالها از نزدیک کار کردیم خبر از چند و چون کار داریم و من شخصا پرشین هویز را از همه نظر تائید و توصیه می کنم.
سلام
دوست من ، من پرشين هويز رو زير سوال نبردم دوست من .
دقت فرماييد . توي هوم پيج قيمت رو 4900 زده ( قيمت قديم ، هنوز آپديت نشده ) توي خود سايت زده 5900 ( 1 تومان مهم نيست ، مهم آپديت بودن و فعاليت حرفه اي هست )
توي مشخصات همه موارد رو نا محدود قيد كرده بود ، بعد از گرفتن پنل قيد شده بود كه 5 تا اد آن دامين بيشتر نداره . در حالي كه من حد اقل 10 تا نياز دارم .
در حالي كه من تست كردم ، سرويس شون مطلوب بود ، اما فقط به خاطر اين كه من 5 تا اد آن دامين كممه ، باهاشون هم صحبت كردم ، هيچ جوري حاضر نشدند اين 5 تا روبيشتر كنن .
مجبور بودم يه سرويس ديگه بگيرم .
نتيجه : من نگفتم پرشين خوب نيست و بده و فلان و فلان ... ، من گفتم آفر پرشين مناسب من نيست
فقط پرشین هوییز
قیمت ماسب
پشتیبانی خوب
ســــــــــابقه درخشان
سلام
من با پرشین هوایز کار کردم یه مدتی
سرویس هاشون خوبه
پ.ن :
pishroserver
Guest
این قضیه اش چیه
Guest !
سلام به همه دوستان
بنده تا به حال فقط برای هاستینگ با پرشین همکاری داشتم و در مورد vps اون شرکت و خدماتش در این زمینه خبری ندارم ولی اینطور که دوستان میگن ظاهراً چون مشتری vps ندارن به صورت موردی پول رو بابت vps از شما میگیرن و با پول خودت برات خرید می کنن، حالا احتمالاً بدشانس بودی که طرف سوم معامله بدقولی کرده و...
این داستان پست کردن چک و عدم واریز به حساب و کارت پاشنه آشیل پرشین هویز است...
با تمام این احوال مشکل خاصی در زمینه هاستینگ مشاهده نکردم.
این مورد کاملاً تأیید میشه، شما تیکت میزنی جواب اول از فارس میاد و چون مشکل حل نشده ریپلای میکنی، جواب دوم از محلات میاد، بازم ریپلای می کنی و این بار از فارس میاد و... ولی در نهایت مشکل حل میشه.هر کی امد یک حرف زد
یکی امد گفت میشه / فرداش یکی امد گفت شرایط نمیشه / فرداش یکی امد گفت تیکت به فلان جا ارجاع شد
فردا اون ارجاع کننده امد یک حرف زد خلاصه هر تیکت یک روز به یکروز جواب داده میشه و تو همون موقع هم مثل یک اش و ده اشپز شده بود
چند سوال هم با عدد بندی پرسیده میشود
مثلا از یک تا چهار میپرسیدی که جواب بله یا خیر بود
بعد 24 ساعت یکی جواب داده میشود و باید سوال را میپرسیدی تا باز 24 بعد یکی بیاد جواب بده
دست رو دلم نزار که خونِ ، یک هفته است این بلا نازل شده و وحید عزیز قول داده درستش کنن، فعلاً مدیر فنی فروم در مرخصی به سر می برند، منتظریم برگردن تا مشکل ما هم به لطف خدا حل بشه.
موفق باشید
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
پرشین هویز:
سرویس های هاستینگ نامحدود برای کاربران حرفه ای با هزینه ای مناسب مهیا شده است.
تعریف هاستینگ نامحدود:
"استفاده نامحدود تا زمانی که برای سایرین مشکلی بوجود نیاورد و کارکرد سرویس آنها را مختل نکند."
بنابراین تازمانی که به منابع سرور فشاری وارد نشود می توانید آزادانه از این سرویس استفاده نمائید و محدودیتی در استفاده شما از پیش تعیین نشده است.
سرویس های این بخش برای هرگونه فعالیت هاستینگ مبتنی بر لینوکس/ویندوز بصورت استفاده یکسان اشتراکی از منابع سخت افزاری و نرم افزاری سرور مناسب می باشد.
حالا همه تعریف پرشین هو ایز رو کردند اما بنده برعکس یک سفارش وی پی اس دادم به پرشین هو ایز داده بودم توی این 3 روز فرصت از وی پی اس قبلی اطلاعاتم از دست رفت و بعد ازسفارش و واریز مبلغ و تعداد زیادی تیکت آقای یار محمدی فرموندن دیتا سنتر هنوز وی پی اس رو به ما تحویل نداده اند و فرمودند روز شنبه و یکشنبه که دیتا سنتر تعطیل میباشد و روز دوشنبه هم هنوز جوابی به ما ندادند که تحویل شما بدیم.
توی این 3 روز اینقدر تماس و تیکت دادم و هی گفتن تا 1 ساعت دیگه تحویلت میدیم و من رو از زندگی و کارم انداختن و کلی بهم ضرر زدند و اخرشم بد از 3 روز و کلی تماس و تعداد زیادی تیکت پول بنده رو با هزار منت برگرداندند.
حالا بقیه چطور از پشتیبانی و بقیه موارد پرشین هو ایز راضی هستند رو نمیدونم.
ویرایش توسط amin885 : September 2nd, 2011 در ساعت 12:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)