آره زیاد پورتش جالب نیست اما آپ تایم خوبی داره ! پینگش خوبه بدک نیست در کل هرچی پول بدی آش میخوری !
و یه خبر خوب اینکه ما در تماسی که با دیتا سنتر داشتیم فهمیدیم در چند وقت آینده پورت ها اوکی میشه !
آره زیاد پورتش جالب نیست اما آپ تایم خوبی داره ! پینگش خوبه بدک نیست در کل هرچی پول بدی آش میخوری !
و یه خبر خوب اینکه ما در تماسی که با دیتا سنتر داشتیم فهمیدیم در چند وقت آینده پورت ها اوکی میشه !
پورت در حال بررسی است ایشالله بهتر خواهد شد بنده 20 تا سرور از این دیتا دارم اصلا مشکلی تا به حال نداشتم چه ساپورت چه آپتایم و غیره
دقیق و خوب
ما نیز مثل هادی جان سرور زیاد داریم اینجا
تنها بدی پورت اشتراکی !
آپ تایم از hetzner خیلی خیلی بهتر است !
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
فراموش کردم که عرض کنم abuse و spam باهامون راه میان ! ولی xlhost و نمونه هایش متاسفانه تا ببینن خاموش کردن در نهایت جریمه و ...
ضمنا لیزوب که دوستمان به مشکل خورد فراموش نشود.
بجز پورت بنده از همه چیز این دیتاسنتر دفاع می کنم.
---------- Post added at 03:59 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------
بله. درحال ارتقا هستند ! ما گفتیم اگر نتوانید انجام دهید فوری درخواست پورت های اضافه و به قول خودشان کابینت برای سرورهایمان می کنیم.
ببینیم و تعریف کنیم خدا کنه !
حیفه به خاطر پورت همه از این دیتا سنتر کوچ کنند1
با تشکر از دوستان و همکاران عزیز ! باید عرض کنم که سخت افزار این دیتا سنتر خیلی خوبه و روون کار می کنه ! از نظر اسپم و غیره با مشتریاشون راه میاند. در مورد هزینه ها هم که حسابی شرایط نماینده هاشون رو درک می کنند. پورت اشتراکی هست درست ولی در حال بررسی هستند. چند روز گذشته نیز حملات شدیدی روی شبکه این دیتا سنتر بود که دیشب مرتفع شد. از ماه آینده سیستم نمایندگی مجزایی رو راه اندازی می کنند و امکانات جالب توجه و ضروری رو در اختیار کاربر ها میگذارند ! مثلا پانل جهت ریبوت و خاموش کردن کنسول و شماهده صورت حساب ها و ... . پشتیبانی رو باید درست باش راه اومد. مسئله درست ذکر کنید جواب گو هستند و تا حالا مشکلی نبوده که حل نکنند. روش برخورد مناسب با مشتری. قیمت های فوق العاده و تخفیف های خیلی خوب. دیگه چی بگم ؟
اپتایم هم همونطور که دوستان گفتند عالی است . جز این ماه که خدارو شکر مرتفع شد. پینگ هم برای بنده همیشه روی 280 تا 300 بوده ! یا علی
دوستان عزیز در کل Phonix دیتا سنتر خوبیه؟
هر کی یه چیزی گفته لطفا نمره بدهید
عزیزم softlayer و webnx ,... این ها 20 باشن. من 10 نمره میدم !!
دیتاسنتر خوب =
1 - یا پشتیبانی درست حسابی که ساپورت از همه چی سردربیاره و سریع مشکل رو حل کنه.
2 - یا دسترسی بالا به سرور ها همیشه داشته باشه که بشه سریع خود صاحب سرور حل کنه.
که هیچ کدام رو نداره - پورت هم که ضعیف 10 هم دادم زیاده
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)