مشکلتون باهاشون چیه ؟
مشکلتون باهاشون چیه ؟
ایشون یه گوشی قرار بوده به محمد جان بفروشه که پول رو بالا کشیده ، توی فروم همسایه اطلاعات کامل تر هست ، منم خواهش میکنم هرکس اطلاعاتی از این کاربر د*ز*د داره به آقا محمد برسونه که ایشالله یه درس عبرتی بشه براش دیگه د*ز*د*ی نکنه و باعث بشه هرکسی به خودش اجازه نده پول مردم رو توی نت بخوره ، واقعاً اگر اوضاع اینجوری پیش بره دیگه به کی میشه اعتماد کرد ؟!!!
تاپیکش رو توی پرشین تولز من دیدم زدن خیلی ادم ..... هست از یه بنده خدا حدود 650 گرفته برا یه موبایل براش یه بسته پستی فرستاده نوشته توش شرمندم سرت کلاه گذاشتم چند مورد دیگه اینطوری هم داره من شخصا از تعجب هنگیدم اخه ادم اینقدر بی دینو ایمان ندیدم
با دستور قضایی باید بدند و اون هم نه به ایشون بلکه به مقام قضایی داده میشه تا اونا بررسی کنند البته ایشون میتونند بگند که بدون دستور قضایی به هیچ کس اطلاعات کاربراشون رو نمیدند که این هم درسته البته خب اگه بده بهتره :دی
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سلام
خب شما هزینه را به یک شماره حساب / کارتی واریز کزدید !
برید دادگستری یک شکایت نامه تنظیم کنید ، شماره حساب / کارت که هزینه را بهش واریز کرده بودید ، بنویسید
در فرم شکایت نامه ، در قسمت آدرس بنویسید مجول المکان
البته اگر آدرس ندارید ، همین !
حتی اگر کارت به نام خودش نباشه دستور قضایی میاد ، گردش حساب در میارن معلوم می شه
به وکیل پایه یک هم نیازی ندارید ، کلا شاید 50 هزار تومان واستون هزینه داشته باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)