منظورم تعداد فطريه ها بود د وست عزيز من با تمامي قوانين اسلام اشنا نيستم فقط به اندازه اي كه با خدا در ارتباط باشم .اين موضوع رو داخل بيش از 10 تا الار مطرح كردم واقعا نمي دونستم يك فطريه دادن اين همه تبصره و تك ماده داشته باشد .
اگر توجه كنيد در هر شهري هم كودك سرطلاني نيازمند هست مي توانيد به آنها كمك كنيد .
دوستاني كه تمايل ندارن الزامي به ارسال مطلب هم نيست .
اين كار فقط جهت كمك به تعدادي از كود كان اين سرزمين بود .
فطریه دادن خب تبصره داره ! نداشته باشه؟منظورم تعداد فطريه ها بود د وست عزيز من با تمامي قوانين اسلام اشنا نيستم فقط به اندازه اي كه با خدا در ارتباط باشم .اين موضوع رو داخل بيش از 10 تا الار مطرح كردم واقعا نمي دونستم يك فطريه دادن اين همه تبصره و تك ماده داشته باشد .
اگر توجه كنيد در هر شهري هم كودك سرطلاني نيازمند هست مي توانيد به آنها كمك كنيد .
دوستاني كه تمايل ندارن الزامي به ارسال مطلب هم نيست .
اين كار فقط جهت كمك به تعدادي از كود كان اين سرزمين بود .
عوضش چیزی به عنوان انفاق و.... داریم که تبصره نداره شما هر چقدر صفر گذاشتی برای رقم پرداختی دمت گرم میشه !
در ضمن یکی از مراجع بزرگوار ( آیت الله وحید ) اینطوری مطرح کردند البته طولانی بود ولی فکر کنم چندتا از سوالها رو پاسخ بده در ضمن اگر مرجعی دارید بهتره بهش مراجعه کنید:
مسأله ۱۹۶۰ ـ اگر طفل یا دیوانه اى از شیعه دوازده امامى ، فقیر باشد ، انسان مى تواند به ولىّ او زكات بدهد به قصد این كه آنچه مى دهد ملك طفل یا دیوانه باشد و ولىّ آنها هم به همین قصد بگیرد.
مسأله ۱۹۶۱ ـ اگر به ولىّ طفل و دیوانه دسترسى ندارد ، مى تواند خودش یا به وسیله یك نفر امین زكات را به مصرف طفل یا دیوانه برساند ، و باید موقعى كه زكات به مصرف آنان مى رسد نیت زكات كند ، و در صورتى كه به ولىّ طفل و دیوانه دسترسى دارد بنابر احتیاط واجب به وسیله ولىّ یا به اذن او به مصرف آنان برساند.
مسأله ۲۰۳۲ ـ اگر طفل شیعه دوازده امامى فقیر باشد ، به گونه اى كه در مسأله «۱۹۶۰» و «۱۹۶۱» گذشت مى تواند زكات فطره را به مصرف طفل برساند.
مسأله ۲۰۳۵ ـ احتیاط واجب آن است كه به یك فقیر كمتر از یك صاع ـ كه تقریباً سه كیلوگرم است ـ فطره ندهند ، ولى اگر چند صاع بدهند اشكال ندارد.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
3 کیلو گندم میشه چقدر؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)