ممنون داخل htaccess دیفالت آن هست ، اما پیگیری کردم گفتن باید php.ini هم ان باشه
ممنون داخل htaccess دیفالت آن هست ، اما پیگیری کردم گفتن باید php.ini هم ان باشه
nanoprocessor
از لینک زیر وضعیت register_globals رو چک کردید؟:
ورود - انجمن محدثه - vBulletin صفحه کنترل مدیریت کل
نه متاسفانه دسترسی ندارم و مدیر سرور هم میگه خودت باید بسازی
nanoprocessor
اگر ادمین سرور php رو به صورت Apache module ران کرده باشه که با اضافه کردن یکی از خط های زیر توی اچی تی اکسس تغییر مربوطه در تنظیمات پی اچ پی یوزر شما ایجاد میشه:
اما اگر php رو به بصورت CGI ران کرده باشند شما همچین امکانی رو برای داشتن تنظیمات دلخواه پی اچ پی ندارید، پس سوال کنید ازشون پی اچ پی بصورت مدول آپاچی ران شده یا سی جی آی.کد:php_flag register_globals on یا php_admin_flag register_globals on
ویرایش توسط M®hsen : February 21st, 2011 در ساعت 18:30
شما یک فایل روی سایت خودتون بسازید مثلا phpinfo.php و داخل این فایل این کد رو قرار بدید :
بعد فایل رو باز کنید توی مرور گرتون ببیند Configuration فایل هاتون کجاستکد:<?php phpinfo(); ?>
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنون اما ارور میدهبعد فایل رو باز کنید توی مرور گرتون ببیند Configuration فایل هاتون کجاست
Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons
با این وجود هم همین مشکل هستاگر ادمین سرور php رو به صورت Apache module ران کرده باشه که با اضافه کردن یکی از خط های زیر توی اچی تی اکسس تغییر مربوطه در تنظیمات پی اچ پی یوزر شما ایجاد میشه:
کد:FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!
nanoprocessor
این Function توسط مدیر سرور بسته شده .ممنون اما ارور میده
Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons
بهترین راه این است با خود مدیر سرور تماس بگیرید .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام دوستان من وقتی دستو locate php.ini رو میزنم تا فایل php.ini رو پیدا کنه ارور not found میده... کمک لطفا... اینم عکسشه :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)