ویرایش توسط nima17701 : August 19th, 2011 در ساعت 07:02
آقا كسي نيست راهنمايي ما كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:39 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
از اين استفاده كنم خوبه؟
اسکریپت نال شده مدیریت هاستینگ 4.5.2 WHMCS | اسکریپت ها
منتظرم
دوست عزیز این اسکریپت برای مدیریت کاربران و سرویس ها هست
شما اگر فقط در حد چند صفحه html هست سایتتون اجباری برای استفاده از این اسکریپت نیست
اگر میخواهید کاربران و فاکتور ها و سرویس های خود را مدیریت کنید از این اسکریپت استفاده کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
من اگه از اين اسكريپت استفاده كنم whmcs
ديگه قالب هم بايد نصب كنم يا ديگه هيچي نميهواد نصب كنم؟
یه قالب پیش فرض داره ، البته قالب هم میتونید نصب کنید
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
lergo عزیز ، منم با حرف دوستمون موافقم ، بهتره اگر هنوز دانش لازم رو ندارید فعلا سرویس ارائه ندید ، اول یکم به معلومات خود اضافه کنید ؛ چون پس فردا اگه خدای نکرده براتون مشکلی پیش بیاد ؛ شاید لطمه ی بزرگی به اعتبارتون وارد بشه .
امیدوارم که هیچ وقت مشکلی براتون پیش نیاد
سلام
دوست عزیز شما هنوز روش کار با cpanel رو بلد نیستید بعد میخواهید هاست هم ارائه بدید(حالا چه رایگان ، چه پولی)؟
......
آره بلد نیستم ادعایی هم ندارم
نه مدیر سایت هستم که کسی به پاسخ های من امید داشته باشه و نه دیتاسنتر دارم که کلی کاربر رو ناامید کنم
اما شما فردا به چند نفر هاست دادی و نتونستی یه مشکل کوچیک رو حل کنی نه تنها اونها رو نا امید میکنی بلکه فکر میکنن هر کی مثل شما هاست میده هیچی بلد نیست
ویرایش توسط Yashar1989 : August 19th, 2011 در ساعت 12:46
......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)