من مشکل را به این صورت حل می کنم
دو دامنه و 4 دی ان اس
خدا اموات اونایی را که می خوان مردم آزاری کنن نیامرزه
سلام
شما هاستتون چیه؟ cpanel ؟ شما برید داخل dns zone و خودتون dns ها کامل پاک کرده و فقط همون دوتا dns جدید رو وارد کنید.
الان این کار را کردم ولی با دو دامنه و 4 دی ان اس اس خدا را شکر مشکل حل شد
همین فقط؟ مشکل حل شد؟ یک ماه تمامه که هر چی دلت خواسته گفتی، صد بار بهت گفتم مشکل از ادمین بیسواد اون هاست در پیتته، حالا الان اومدی فقط یک کلمه میگی مشکل حل شد؟ همه اینجا اینو دیدن و گفتن مشکل از کجاست، بعد اومدی اینجا میگی « چرا فقط به فکر این هستید که بگن حرف شما درسته» هر چی دلت خواسته گفتی و حالا برای یه معذرت خواهی ساده جونت در میاد؟ یک ماه تمام دارم بهت میگم که تنظیمات سمت دامنه رو درست انجام دادم و برو تنظیمات سمت هاست رو درست کن. چند نفر اومدن اینجا مرحله به مرحله توضیح دادن. بعد از یه هفته دوباره اینجا پیدات شده و همون حرفهای قبلی رو تکرار میکنی؟ خدا رو شکر مشکلت حل شد وگرنه معلوم نبود تا کی باید به تو جواب بدم!
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
چکار باید میکردم؟ چند بار باید توضیح بدم که مشکل از کجاست؟ باز خوب شد این کار رو کردم که بعد از ده روز شما بفهمی که باید یقه کیو بگیری! اون مدیر هاست بیسوادت هم کارشو یاد بگیره!خدایی ببینید چند تاپیک و چند لینک را توی هم قاطی کردید
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
همه گفتن! مشکل از یادگیری توئه! رو که نیست ماشالله! به سنگ پای قزوین گفته زکی!
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)