گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
اینجا واسه یک سال مجانی هستش
https://www.startssl.com
با سلام!
برای دامنه های غیر ایرانی از شرکت معتبر GeoTrust می تونم با سالانه 30.000 تومان در اختیارتون قرار بدم
irPowerWeb - میزبان مطمئن وب سایت شما با تخفیف ویژه ای میدند. البته اگر هنوز آفر ویژه عید داشته باشند !
دوست عزیز یه دامنه غیرولید می تونید بگیرید هزینش هم چیزی نمی شه ً در ضمن با دامنه آی آر اصلا اس اس ال نگیرید
هزینه ev ssl یا اس اس ال سبز چنده؟
دوستان سلام اس اس ال برای یک وی پی اس سالانه چقدر هزینه میتونه داشته باشه؟ وی پی اس میکرو. و اونایی که اس اس ال نصب میکنن از کجا بدونیم که واقعا معتبر هست و نا معتبر نیست گواهینامه ای که میدن. از جناب ایران وی پی اس که ده هزار تومن بابتش گرفتن ، درخواست فعال کردن اس اس ال کردم که بعد از فعال کردن دو تا فایل که یکیش گواهینامه هست یکیش هم یه فایل اجرایی در اختیارم قرار دادن که باید برای استفاده از اس اس ال اینا رو نصب بکنم . به نظرتون این گواهینامه معتبره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)