دوستان سلام
راستش رو بخوایید اصلا نمیخواستم این تایپیک رو بزنم که امروز مجبورشدم.
الان جدیدا یک سری از دوستان میان(و اومدن) گفتند که سرور مجازی یا اختصاصی از انگلیس میدیم. تا اینجا مشکلی نیست بدید.
بعد اومدن میگن تورنت آزاد هست!؟
بعضی از دوستان(!) هم میان(یا اومدن) میگن تورنت در هیچ کجای دنیا مشکل نداره!! یکی نیست بگه آخه بردار من خواهر(!) من این مملکت بلاد کُفر انگلیس رو باهمه جای دنیا جمع نَبَندید. اینجا خلاف کار کپی رایت انجام بدید یا کار خلاف قانون باهاتون برخورد میشه حالا باز هی بیایید بگید هیچ جای دنیا مشکلی نداره!!
اکثر دوستانی که دارند سرویس انگلیس از دیتاسنتر RedStation میدهند در هنگام آفر این دیتاسنتر سرور رو تهیه کردند.(به زبان سادتر حمله ایرانی ها به این دیتاسنتر ...)
آفری که تا شش ماه دیگر خیلی ها نمیتونن از پَس هزینه های اون بر بیان سرور رو یا منتقل میکنند یا سرویس دهی رو کلا کنسل میکنند!!
حالا سَر حرف من با اونا نیست با کاربران و مشتریان احتمالیشون هست. در انگلیس یا حداقل(!!!) دیتاسنتر مذکور تمامی خدمات وارز اسپم پیشینگ ... به کل ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد میکنند. حرف هم رو باد هوا نمیزنم طی حدود یک سالی با این دیتاسنتر کار کردیم(و میکنیم) و همه نوع سرویس که ارائه میدن داریم از رَک اختصاصی تا سرورهاشون خدمتون عرض کردم!
حالا چرا تو تایپیک گفتم؟! چون ....... محترم پست بنده که مربوط به این میشد رو در یکی از تایپیکها پاک کردند! (اسم نَبُردم ها!!)
موفق باشید