سرورهای ایشون اصلا به درد کارهای سنگین نمیخورند !
بنده الان 6 روز هست سرور با رم 1 گیگ از ایشون گرفتم , اول که سرعت دانلودم پایین بود و من میگفتم سرعت دانلود من پایینه
و از 6 مگ در ثانیه بالاتر نمیره و طبق قول خودتون که اگه راضی نبودم پول رو برمیگردونید عمل کنید.
ایشون به من گفتند که بیا تیم وییور میدم سرعت دانلود سرور خودم رو ببین ! خلاصه کلی کنجار رفتیم آخرشم بک نکرد !
تا این که گفتم شاید مشکل از ویندوز 2003 باشه و شما بیاید 2008 رو نصب کنید درست شه.
بعد از 3 ساعت یه ویندوز 2008 به بنده تحویل دادند , یه چند تا فایل همزمان باهاش دانلود کردم , برنامه فایل زیلا رو هم نصب کردم و گذاشتم واسه آپلود , سرور رو بستم
رفتم 2 ساعت بعد کانکت بشم دیدم به زور داره به آی پی سرور کانکت میشه !! واسه هر کانکتی میخواستم بکنم حدود 2 دقیقه وقتم رو میگرفت تا وارد سرور شم.
وارد سرور شدم دیدم داره با سرعت 50 کیلو بایت بر ثانیه آپلود میکنه و سرور هم به شدت هنگ میکنه !
تیکت زدم بهشون و گفتم سرور من این مشکل رو داره , و اونا جواب دادن دلیلش این بوده که کرک ویندوز خوب نبوده ! و دلیل این که شما از 12 شب تا
7 صبح نمیتونستید به سرور کانکت بشید هم این هست :
"چون اکثر isp های کشور از ساعت 12 به بعد اینترنت به صورت رایگان تا صبح ارائه میدن به همین خاطر سرعت اتصال به ریموت افت پیدا می کنه"
آخه اینم شد دلیل ؟

اومد یه ویندوز 2008 دیگه واسه بنده عوض کرد و من همون کارهایی که با ویندوز قبلی انجام دادم رو دوباره انجام دادم ببینم درست شده یا نه !
دیدم بلهههههههههه دوباره سرور هنگ کرده و سرعت آپلود من در حد همون 50 کیلوبایت در ثانیه هست و وقتی میخوام سرور ریستارت کنم هر ریستارت حداقل 10 دقیقه زمان میبره !
دوباره تیکت زدم که سرور من هنوز مشکل داره , گفتن یه سری کانفینگ ها قبلا انجام نشده بود اما الان انجام شد و دیگه درست شده !
الان 3 روزه سرور رو مثلا درست کردن با سی پی یو جدید و تحویل من دادن اما بازم وقتی 2 برنامه همزمان باز میکنم سرعت دانلود به شدت میاد پایین , در صورتی که من یه
سرور دیگه از کشور سویس دارم 2 برابر اینم روش کار انجام میدم اما هیچ مشکلی نداره !
الان از 3 روز پیش هم تماس گرفتم و هم تیکت زدم, جواب هیچ کدوم رو نمیده بهم.
همون روز اول بهشون گفتم من از این سرور راضی نیستم و به کار من نمیاد , به این دلیل و این دلیل ....
اما ایشون زیر بار نرفتند و پول من رو پس ندادند , الان هم که دیگه جوابم رو هم نمیدن !
نتیجه ای که من از سرور ایشون گرفتم اینه که :
اگه میخواید یه سروری داشته باشید که باهاش برید چند تا کار ساده در حد باز کردن صفحات وب انجام بدید , سرورهاشون خوبه.
اما اگه میخواید یه کم فشار بیارید بدونید که وقتی سرور رو ببندید بعدا بخواهید وارد شید آدم رو کلافه میکنه تا بتونی به صفحه دستکتاپ برسی !