-
July 24th, 2011, 22:05
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر انگلیسی؟

نوشته اصلی توسط
shyton021
یکجا توی همین انجمن داشتم سرچ می کردم دیدم نوشته کمتر حساس هستند نه اینکه نباشند شکایت بشه می بندند
برا همین پست زدم مطمن بشم دیگه!
حالا شما میگین گیر میده چون باهاشون کار می کنید حتما یک چیزی می دونید دیگه! D:
بله گیر میدن. شما تو اروپا دنبالش باشید. مثل جاهایی مثل هلند
از انگلیس بیایید بیرون
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2011 22:05
# ADS
-
July 24th, 2011, 22:46
من انگلیس سرور اختصاصی دارم اصلا تا الان مشکلی نداشتم(سه ماهی هست دارم ماهی 600 گیگ بیشتر دانلود دارم ) فکر می کنم تعریف اشتباهی از تورنت بین ما ایرانی ها هست .
-
-
July 24th, 2011, 22:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
من انگلیس سرور اختصاصی دارم اصلا تا الان مشکلی نداشتم(سه ماهی هست دارم ماهی 600 گیگ بیشتر دانلود دارم ) فکر می کنم تعریف اشتباهی از تورنت بین ما ایرانی ها هست .
باسلام
دوست عزیز از کدوم دیتاسنتر دارید(البته فرقی نداره!!) چون قوانین برای همه در انگلیس یکی میباشد. بله تا وقتی ریپورت نیاد هیچ دیتاسنتری کاری نداره!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
July 24th, 2011, 22:57

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
دوست عزیز از کدوم دیتاسنتر دارید(البته فرقی نداره!!) چون قوانین برای همه در انگلیس یکی میباشد. بله تا وقتی ریپورت نیاد هیچ دیتاسنتری کاری نداره!
موفق باشید
redstation هست ببنید به نظر من تورنت یا فایل معمولی کلا کپی رایت رعایت نشه ریپورت داده باشن گیر میدن !
من فقط تو این سه ماه یک اخطار اسپم گرفتم از تورنت بیشتر رو اسپم حساس هستند یعنی خیلی حساس هستند!
یعنی شما می گید redstation کلا با تورنت مشکل داره ؟
-
-
July 24th, 2011, 23:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
redstation هست ببنید به نظر من تورنت یا فایل معمولی کلا کپی رایت رعایت نشه ریپورت داده باشن گیر میدن !
من فقط تو این سه ماه یک اخطار اسپم گرفتم از تورنت بیشتر رو اسپم حساس هستند یعنی خیلی حساس هستند!
یعنی شما می گید redstation کلا با تورنت مشکل داره ؟
ما کارمون با RedStation در حد یک سرور یا دوتا نیست! در حد تعداد زیادی سرور رک اختصاصی و کولو و .... هستش! پس دیتاسنتر و چم و خمش رو به خوبی میشناسیم!
RedStation هم نخواد قانون وادارش میکنه! از نظر مشرف بودن بنده به قانون هم من این قوانین رو که یکی از درسهام بود خوندم و رفتم امتحان دادم!
اگر ریپورت بیاد مطمئن باشید پیگیری میکنند!
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2011, 23:10

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
ما کارمون با RedStation در حد یک سرور یا دوتا نیست! در حد تعداد زیادی سرور رک اختصاصی و کولو و .... هستش! پس دیتاسنتر و چم و خمش رو به خوبی میشناسیم!
RedStation هم نخواد قانون وادارش میکنه! از نظر مشرف بودن بنده به قانون هم من این قوانین رو که یکی از درسهام بود خوندم و رفتم امتحان دادم!
اگر ریپورت بیاد مطمئن باشید پیگیری میکنند!
موفق باشید
خوب من هم حرفم همین بود کلا دیتا سنتر خیلی کم پیدا می شه اروپا و آمریکا ریپور داده بشه رسیدگی نشه !
تا ریپورت داده نشه کسی هم کاری نداره :دی
ممنون از توضیحات شما
-
-
July 25th, 2011, 01:22
عضو جدید
دیتاسنتر BurstNET هست ولی نمیدونم زیاد حساس باشه یا نه
به زودی با قدرتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود.
-