-
July 25th, 2011, 04:09
عضو دائم
پاسخ : لایسنس Cpanel

نوشته اصلی توسط
soroushhost
دوستان هنوز مشکل پا برجاست، اگر کسی می دونه چگونه می شه مشکل رو حل کرد لطفا بگه، هزینه هم اگر نیاز باشه پرداخت می شود
آی پی و هاست نیم رو عوض کنید و دوباره لایسنس بگیرید
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
July 25th, 2011 04:09
# ADS
-
July 25th, 2011, 10:28

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
آی پی و هاست نیم رو عوض کنید و دوباره لایسنس بگیرید
کمتر از 2 روز دوباره بستند ip رو با این روش
-
-
July 25th, 2011, 13:08
عضو انجمن
باسلام
دامینی که برای هاست نیم استفاده میکنید همان دامینی هست که قبلا هم استفاده کردید؟! اگر بله باید دامنه را عوض کنید.
و احتمال هم میدهم هویز دامنه هم برای ایران باشد؟!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
July 25th, 2011, 14:50
whois برای دامین نیست ولی هاست نیم همونه، شما می گین هاست نیم رو عوض کنم روی یک دامنه دیگه باشه ؟؟
-
-
July 25th, 2011, 15:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soroushhost
whois برای دامین نیست ولی هاست نیم همونه، شما می گین هاست نیم رو عوض کنم روی یک دامنه دیگه باشه ؟؟
باسلام
بله چون اون نیم سرور اون دامنه رفته به بلک لیست. دامنه رو باید عوض کنید.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
July 25th, 2011, 15:24

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
بله چون اون نیم سرور اون دامنه رفته به بلک لیست. دامنه رو باید عوض کنید.
موفق باشید
تست می کنم ولی Cpanel اصلا به دامین Soroushhost.com گیر نداده، لیستی که به من داده Soroushhost توش نیست
-
-
July 25th, 2011, 15:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soroushhost
تست می کنم ولی Cpanel اصلا به دامین Soroushhost.com گیر نداده، لیستی که به من داده Soroushhost توش نیست
باسلام
حدود دو سال دوسال نیم پیش هم این مشکل برای ما پیش اومده بود که آی پی رو عوض کردیم رفتیم لایسنس سفارش دادیم دیدم بعد از چندساعت دوباره باطل شد با جایی که کار میکردیم صبحت کردیم گفتند که مشکل از دامنه هستش چون اون موقع که داشتم دامنه رو ثبت میکردم آدرس ایرانم رو دادم گفتند هویز ایران هست پس تحریم!. دامنه رو که هاست نیم روش هست رو باید عوض کنید . عوض کردیم همه چیز درست شد.
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
July 25th, 2011, 16:16

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
حدود دو سال دوسال نیم پیش هم این مشکل برای ما پیش اومده بود که آی پی رو عوض کردیم رفتیم لایسنس سفارش دادیم دیدم بعد از چندساعت دوباره باطل شد با جایی که کار میکردیم صبحت کردیم گفتند که مشکل از دامنه هستش چون اون موقع که داشتم دامنه رو ثبت میکردم آدرس ایرانم رو دادم گفتند هویز ایران هست پس تحریم!. دامنه رو که هاست نیم روش هست رو باید عوض کنید . عوض کردیم همه چیز درست شد.
موفق باشید
مرسی ممنون، حالا می تونین بگین من چجوری می تونم هاست نیم رو با ssh تغییر بدم ؟؟
-
-
July 25th, 2011, 16:22
عضو انجمن
کد:
/etc/sysconfig/network
/etc/hosts
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
August 9th, 2011, 18:30
عضو انجمن
وقتی پلسک و دایرکت ادمین هست چرا به نرمافزار واقعا قدیمی سی پنل دل خوش کردید با این همه دردسر؟
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-