MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
salam , hamsare man sim kart b emse khodesh bud vali dase man bud , darkhaste print 3 mahe icell dad yek mablaghi ham dad bhesh printo rahat dadan , ama matne mokaleme ya print hokme ghazi va edare etelaat mikhad k alaki nmidan , in raha taftam k migam ,edare etelaat ham b khatere yek shak ya yek chiz alaki nmiad riz mokaleme ya shenud ya print bede , nam midunam k , yani motmaenam k shenud mokaleme har mah sefr mishe va engar prin ham har 6mah yek bar pak mishe , faghat mitunam bgam ooogh b in zendegi sagi sagiiiiiiii , hamin !!!!
- - - Updated - - -
rasti inke goftam shenud pak mishe , yek marjae ghazaee bhm goft k pak mishe .... hala dge jdan movafagh bashin , ama age mishe ja dare kutah biaid
خب وقتی خط خودتون هست حکم قضایی اینجا چه کارست
حکم قضایی برای زمانی هست که شما بخوای اطلاعاتی از یک سیمکارت دیگه بگیری
چون مالک شما نیستین تنها با دستور قاضی این امر میسره
ولی وقتی خط مال خودتونه حکم قضایی نمی خواد دیگه !!!!
بهتره به یه نمایندگی های مجاز ایرانسل مراجعه کنید
البته به نکته ای هم هست خط از اول به نام شما بوده؟
یا سیم کارت رو از کسی خریدین و تغییر مالکیت دادین ؟
اگر باز اینطور باشه حکم قضایی لازمه مگر اینکه پرینت زمانی که
سند به نام شما شده باشه تاکنون رو بخواهین
تو خطوط اعتباری اگر شما صاحب خط هم باشید بهتون پرینت تماس ها رو نمیدهند . باید نامه قضائی باشه و پرینت مستقیما به دادگاه پست میشه و دست شا بهش نمیرسه .
خطوط دائمی فرق دارند .
اون صاحب خط بستگی داره به قاضی چی بگه . ولی احتمالش خیلی کم هستش که بتونه به متن اس ام اس ها دسترسی داشته باشه .
این هم بگم که ریزمکالمات خطوط اعتباری تا 3 ماه قبل موجود است .
اگر دوست داشتی بهم پ خ بزن تا راهنمایی ات کنم .
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنیدبه واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
بذار شفافتر توضیح بدم، سیمکارت به نام یکی که هست خودش وکیله! منتها سیمکارت در دست من بود! تهدید کرده که از پیامک ها و مکالمات پرینت میگیره و ... تا جایی هم که اطلاع دارم پیگیر مسئله هست و دنبالشه
خدا کنه به هیچ عنوان به متن پیام ها دسترسی نداشته باشه
با تشکر
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
سند از اول به نام ایشون بود و هست!! منتها یه مدت امانتی دست من بود!
اط لحاظ قانونی نمی تونه کاری بکنه خب ! حالا اگر چیز های مهمی رد و بدل شده که دیگه بحثش جدائه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)