سلام انجمنیهای عزیز و تاجران گرامی
دلمون واستون تنگ شده بود فکر میکردم آدمهای بیشتری سراغمونو بگیرن جز دوستان قدیمی کسی واسمون حتی میل یا تلفن هم نزد. بازم خوبه دوستان قدیمی و مشتریهای عزیزمون بودن. همه میگن ما اشتباه میکنیم که تو انجمن تاپیک میزنیم میگن من که میام اینجا دارم التماس میکنم که بیاید ازمون خرید کنید. میگن دارم با این کارا سبک جلوه میکنم. اما ما مشتریهای خاص خودمونو داریم اصلا قصد التماس ندارم من اینجا تونستم معنی انصاف و صداقت رو به معنای واقعی کلمه پیدا کنم. الآن هم فقط میخوام بگم قصدم التماس نیست . اما هر کس واسه کاری که میکنه تبلیغ میکنه , تعریف میکنه و هر جایی که رسید میگه منم هستم. فراموش نکنید که اعتبار به ایمان و پایداری به صدقت .
شرکت ما شرکتی نیست که نیاز به تعریف وتبلیغ داشته باشه اما ما میخوایم خدمت کنیم و یادآور انصاف.
خودتون قضاوت کنید , بعد به ما اعتماد کنید .
پاسخ : خرید و فروش انواع دلارهای شما با کمترین زمان و بهترین قیمت(lr-pp-wmz-ip-ap)
انتظار شما برآورده کردن نیازهایتان است و انتظار ما برآورده کردن نیاز شما
به زودی آموزش از راه دور استفاده از انواع $ را در سایت ما خواهید دید.
هر روز کاربران ما زیاد شده و بطبع نیز انتظاراتشان افزایش یافته است.
ما نیز بر آنیم که خدمات خود را افزایش دهیم.
نگران برآورده شدن احتیاجاتتان نباشید. ما همیشه در خدمات رسانی حاضریم.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
توی شرکت شما هر واحد پولی پشتیبان خودشو داره؟ و کس دیگه از کارمزدا خبر نداره یا توی این 3 سال که گفتید نشنیدید که یورو کارمزد داره یا نه؟
هنوز کارشناس محترم یورو شمال تشریف دارن ؟ :دی
اومدن شرایط رو بگید اگر خوب بود حضوری بیایم، شرکتتونم ببینیم
ویرایش توسط FARAZIRANIAN : July 17th, 2011 در ساعت 02:51
سلام خوبی شما هزینه هردلار چقدر می گیرید ایا خرید هامون رو هم انجام میدید
فردا ساعت 10 به تمام سوالها و نیاز های شما جواب خواهیم داد.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
اگر خواستید الان انجام میشه
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
ممنون از نظرتون
ما میخوایم نیازهاشونو برآورده کنیم واسشون جای تعجب داره.
هدف ما انجام شدن نیاز شما با رضایت است . با کمال شرمندگی باید بگم
لطفادوست عزیز(( behrooz_iri )) تشریف ببرید جای دیگه که تمام سرویس های مورد نیازتونو انجام بدن.
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
امشب هر دلار 1190 تومان
ویرایش توسط FARAZIRANIAN : July 17th, 2011 در ساعت 02:53
سلام.
ما 200 دلار آنلاین نیک پرداخت پی پل داریم. انجام می دید یا خیر؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)