دروود
در این انجمن همه داوی آن دارند که نخستین کسانی بودند که از این مرکز داده خرید کردند!!!ما کههنوز نفهمیدیم بار نخست کی خرید کرده!
مرکز داده ای مانند سینگل هاپ هم بسیاری کاربران ایرانی دارد،اما آیا کیفیتش روز به روز کمتر می شود؟
دروود
در این انجمن همه داوی آن دارند که نخستین کسانی بودند که از این مرکز داده خرید کردند!!!ما کههنوز نفهمیدیم بار نخست کی خرید کرده!
مرکز داده ای مانند سینگل هاپ هم بسیاری کاربران ایرانی دارد،اما آیا کیفیتش روز به روز کمتر می شود؟
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
همه برین softlayer
فکر می کنم phoenixnap به اسپم هم شدیدا حساسه درسته؟
securedservers با توجه به اطلاعات بنده فقط در دیتاسنتر Phoenixnap
فضایی برای توسعه دارند.
موفق باشید.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
درصورتی که IP ها در Blacklist ها لیست شود و پس ار مدتی /25 بلاک خواهد شد و ...
همچنین آریا جان در یکی از تاپیک ها ذکر کرده بودند که در خیلی از موارد Bandwidth Provider ها IP را Revoke خواهد کرد و مشکلات بعدی ...
در خیلی موارد هم F.B.I وارد کار خواهد شد و جریمه های سنگینی برای مدیر دیتاسنتر ارسال خواهد شد.
موفق باشید.
در کل هرچی پول بدی آش می خوری با این قیمت خیلی عالی از یه دیتاسنتر درجه 3 می تونی سرویس بگیری نمیشه انتظار بیشتر از این داشت
به نظر من کیفیت سرور هاش خوبه اما فقط به درد سرور هاستینگ می خوره نه بیشتر نباید با این قیمت انتظار بالا داشت شما با این قیمت می خوای بهتون چی بدن نمیشه با دیتاسنتر هایی مثل سافت لایر مقایسه کرد فعلا تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکلی با تحریم ندارند
فقط این دیتاسنتر نیست که قیمت ارزون میده
serverloft – Servers – Dedicated Servers
Dedicated Server Hosting for Pros and Beginners – SERVER4YOU
میشه انتظار سرعت و کیفیت بالا داشت؟
ویرایش توسط nimapendar : July 8th, 2011 در ساعت 20:17
همه بریم سافت لیر؟ آخر این چه حرفی است که می زنید؟
درسته ولی بخدا باتوجه به اینکه کمی در پورت مشکل داشت ولی نه اینکه خیلی باشد ! درکل خوب بوده تا به الان ! ولی خب به سافت لیر که نمی رسد ( هم مالی هم کیفیت ! )
ظاهرا چند وقت پیش دوستان رو تحریم کرده بودند
server4you خیلی خیلی بهتر از این phonixe ، شرف داره به این دیتاسنتر آشغال ، من که بدی ندیدم ازش
باز هم می گم ، هرکس هرجا بیشتر تخفیف بگیره همه می رند اونجا !
چرا کسی از liqued web آفر نمی ده ؟ چون تخفیف زیادی نمی ده
fdc دنورش که آشغاله پورتش بهتر از این هست ، شیکاگو اون خداییش خوبه
سعید جان من از liquid web سرور داشتم ، پدر مارو دراوردند اینها ! اصلا هم کیفیت خوبی نداشت.
سرور 4 یو هم خوبه ولی در کل بخوایم در نظر بگیریم به خاطر قیمت های مناسب فونیکس نپ اکثرا دارند میرند سمتش !
پورت 1 گیگابیت اینها هم شیر هست درست ، ولی 60 مگابایت رو حتما و راحت دانلود میده. پشتیبانیشون هم خداییش خوبه !
اگر بخوایم متوسط نگاه کنیم خب اینجا خوب هست
و الا دیتا سنتر های معتبر زیاد هستند !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)