برنامه نویسی توسط وب آلفا هست . از کیفیت کد نویسی ش شک نکنید ! ارزشش رو داره !![]()
برنامه نویسی توسط وب آلفا هست . از کیفیت کد نویسی ش شک نکنید ! ارزشش رو داره !![]()
سلام. 20 تومان بدید من خریدارم ! پیغام خصوصی بدید حداکثر تخفیف رو
من سايت كليشه رو خريدم و ايشون قالب رو اختصاصي به من دادن و من هيچ رضايتي براي فروش اون ندارم
ما قالب اختصاصی رو به خریدار کلیشه تحویل ندادیم و تحویل نخواهیم داد چون تو قرارداد فروش نبوده . ما فقط بک آپ سایت + 2 تا دامنه رو به شما فروختیم و شما نمیتونید هیچ ادعایی درباره قالب داشته باشید.
مگه قالب شماست که باید رضایت داشته باشید
باز هم میگم هیچکس نمیتونه ادعا کنه که این قالب رو داره. اگر شما هم ادعا داری قالب رو داری بزارش رو یه سایت kelishe.net که از ما خریدی.
ما قالب اختصاصی رو به خریدار کلیشه تحویل ندادیم و تحویل نخواهیم داد چون تو قرارداد فروش نبوده . ما فقط بک آپ سایت + 2 تا دامنه رو به شما فروختیم و شما نمیتونید هیچ ادعایی درباره قالب داشته باشید.
مگه قالب شماست که باید رضایت داشته باشید
باز هم میگم هیچکس نمیتونه ادعا کنه که این قالب رو داره. اگر شما هم ادعا داری قالب رو داری بزارش رو یه سایت kelishe.net که از ما خریدی.
سلام
بله شما درست می گید من هیچ ادعایی در این مورد ندارم و از شما عذر خوام به خاطر ادعام
اما شما قالب رو هم به بنده تحویل دادید توی یک آپی که فرستادید و این قالب هم الان توی بک آپ موجوده و من تا شب که سایت بیاد بالا همین قالب رو میندازم رو سایت
البته بازم میگم که هیچ ادعایی در مورد این قالب ندارم
سلام .
دوستان توجه کنید که سایت کلیشه.نت در این تاپیک در پرشین تولز فروخته شده فروش فروش سایت کلیشه به قیمت باورنکردنی - PersianTools Forums
لینکش رو گذااشتم برید بخونید.
تو تاپیک فروش کلیشه تو پرشین تولز ما هیچ اشاره ای به تحویل دادن قالب اختصاصی به شما نکردیم و بدیهی است که این قالب در بک آپ ارسال شده برای شما نیست .
دوباره میگم . قالب فعلا فقط دست خودمه . و هیچ احدی نداره این قالبو . مخصوصا خریدار کلیشه . نت که مطمئنم نداره.
برای اطمینان دوستان شما سایتت رو بیار بالا اگه راست میگی قالب اختصاصی رو فعال بذار![]()
منم حاظرم شریکی بخریم هرکی پایه هست بگه
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
کد نویسیش زحمت شده روش - منم یکی نوشته بودم قبلا شبیه این اما این با سلیقه تره ارزششو داره
سلام .
دوستان توجه کنید که سایت کلیشه.نت در این تاپیک در پرشین تولز فروخته شده فروش فروش سایت کلیشه به قیمت باورنکردنی - PersianTools Forums
لینکش رو گذااشتم برید بخونید.
تو تاپیک فروش کلیشه تو پرشین تولز ما هیچ اشاره ای به تحویل دادن قالب اختصاصی به شما نکردیم و بدیهی است که این قالب در بک آپ ارسال شده برای شما نیست .
دوباره میگم . قالب فعلا فقط دست خودمه . و هیچ احدی نداره این قالبو . مخصوصا خریدار کلیشه . نت که مطمئنم نداره.
برای اطمینان دوستان شما سایتت رو بیار بالا اگه راست میگی قالب اختصاصی رو فعال بذار![]()
درود
کلیشه
حالا چی می گید؟
پس طبق حرف های شما،الان من صاحب اصلی قالب هستم؟
ازتون میخوام قالب رو نفروشید چون اولا که زیاد ازش در بیارید 20 تومن بیشتر نمیشه
دوما نزارید مثل قالب قبلی سایت دانلود ها ،این قالب هم توی نت به طرز بدی پخش بشه
البته لطفا
قیمت فروش به 20 هزار تومان کاهش یافت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)