پیشنهاد amirlord عزیز رو قبول دارم.
چیز دیگری به ذهنم نمی رسه.
بازی آنلاین
مخصوصا اگه ایرانی باشه
حمایت هم مالی و غیرمالی حمایت می شین
البته با 15 میلیون فکر نکنم بشه
یک سیتم جامع بنویسید
یک وب سایت شخصی بزنید و توش دیدگاهها و عقایدتون رو بیان کنید هر چی خرجش شد از همون 15 میلیون بردارید باقیش رو طبق گفته یamirlord سیستم های تحت وب بدید براتون بنویسند و هزینه ای رو بابت بازاریابی بدید بعضی ها.
چهار تا رئیس دانشگاه ... بشند هم در آمد خوبی از همون 4 تا کسب میکنید و هم ثبات در کارتون بوجود میاد.
سیستم دانشگاه ما رو گفتند 12 میلیون با تخفیف 6 میلیون خریدنش.
سیستم: دوران سیستم
یوزر best اینجا جای این صحبت ها نیست. ادامه ندید.
اگر مدرکی دارید برای مدیریت سایت ارسال کنید تا بررسی بشه.
جناب آقایی اگر 15 میلیون نقد دارین ایــده عالی ارائه کنم ...
بورس افت و خیزش زیاد شدهبه نظر من توی بورس یا جاهای دیگر هم کمی سرمایه گذاری کنید بد نیست
آگهی تلویزیون : ( کمی با مزاح )
اگر مهارت کافی دارید - اگر ذهن خلاق دارید - اگر کارکشته ای - اگر منظقی هستی - اگر صبرت زیاده - اگر جنبه ضرر رو داری و .... اونوقت بورس میتونه یکی از گزینه های سرمایه گذاریت باشه :دی
دوست عزیز شما دنبال این هستی که یکی بگه برو فلان سایت در زمینه .... با متریال ... بزن این کار رو بکن پول پارو کن !
اولا هیچ کس ایده تک رو به شما رایگان نمیگه دوما شما سعی کن چند روز سایتها رو بگرد خارجی داخلی ببین چی کمه یوزرا از چی خوششون میاد؟
و....
اینطوری شاید ایده ای به ذهنت برسه که فردا روزی مثل مدیران ای بی و یوتیوب و....بشی ! : دی
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
دوست عزیز
در مورد بازار بورس، به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمی کنم چون اوضاع اقتصادی و آینده اقتصادی به هیج عنوان معلوم نیست و ریسک بالایی دارد.
در مورد خرید سکه و ارز باز پیشنهاد نمی کنم چون همانقدر که قیمت این موارد بالا می رود ارزش پول نیز کم می شود.
در مورد سیستم های مدیریت محتوا و استخدام برنامه نویس، باز هم پیشنهاد نمی کنم چون اگر بازار هدف شما ادارات و سازمان های دولتی است، معمولا آنها قراردادهایی با شرکت های مختلف دارند و همچنین سیاست سازمان های دولتی از اجرای پروژه در خارج از شرکت به اجرای پروژه با استخدام پاره وقتی نیرو تغییر کرده است. برای مثال، سایت ایرانصدا که وابسته به صدا و سیما است، به همین منوال عمل کرد و به جای اینکه کل پروژه را به بیرون دهد به استخدام ساعتی نیرو عمل کردند.(در دیگر جاهای صدا و سیما نیز کار به این صورت است.) این موضوع در دیگر سازمان های دولتی همچون اداره بورس نیز مشاهده می گردد.
پیشنهاد من با توجه به وضعیت اقتصادی، واردات است مخصوصا واردات از چین. همچنین پیشنهادم واردات کالاهای ارزان قیمت است که راحت تر بتوانید بفروش برسانید. البته برای این مورد نیز باید یک مغازه و یا مکانی به عنوان فروشگاه داشته باشید و یا بازاریابی قوی.
در مورد سرمایه گذاری در نت هم بسته به ایده شما می تواند مفید و یا غیر مفید باشد برای مثال بعضی از بازارها مثل هاستینگ و طراحی سایت اصلا بازده ای خوبی ندارند.
اگر قصدتان کار های مرتبط با کامپیوتر است، پیشنهادم کارهایی مرتبط با کامپیوتر است، برای مثال نمایندگی وایمکس مبین نت می تواند گزینه خوبی در کنار کارهایتان باشد (اگر دفتری برای کار دارید)
در نهایت اگر قصد کار در خارج از اینترنت و کاری بدون دردسر واردات و ... را دارید، می توانم دفتر فنی را به شما پیشنهاد کنم که نیاز به کمی بیشتر از این مقدار سرمایه را دارد.
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)