Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
من قضذم سرور اختصاصی هستش.برای سایت دانلود
خوب ربطي نداره
هزاران سايت بزرگ هم دارند از اپاچي استفاده ميکنند
براي سرورتون هم به نظر من از اپاچي استفاده کنيد و خوب کانفيگش کنيد
سلام.
وب سرور Nginx براي عكس بسيار خوب و سريع عمل مي كنه . شما مي تونيد در كنار اين وب سرور از apache نيز استفاده كنيد كه صفحات وب رو به خوبي publish مي كنه.
پاسخ : مگه لایت اسپید بهتر از nginx نیست؟ پس چرا...
تجربه من میگه که nginx برای تک سایتها و برای سایتهایی که دانلودی هستن بهتره و لایت اسپید واسه هاست شیر و بازدید خوبه و جوابگوی دانلود های بالا نیست.و این سایتی که شما میگید دانلودی هستش و nginx برای این کار حرف نداره.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
کلا مطلب اشتباه و قیاس اشتباه هست
" کلا مطلب اشتباه و قیاس اشتباه است " را خوب آمدی برادر. اما میشه بیشتر توضیح بدید؟
قیاس چی با چی؟
kloxo رو میگید؟
دایرکت ادمین nginx رو به صورت اضافی پشتیبانی میکنه، (مثل cpanel) من منظورم یه چیزی هست که فقط با Nginx کار کنه نه با کمک آپاچی(حتی اگه بتونه Htaccess رو تبدیل کنه به تنظییمات nginx ) اونوقت مطمئنم بتونه از بقیه بهتر باشه(منکه خودم مشتریش میشم.)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)