من هم افرانت کار کردم هم پارس آنلاین
از همه لحاظ پارس آنلاین بهتر بوده
پورت
سرعت
من هم افرانت کار کردم هم پارس آنلاین
از همه لحاظ پارس آنلاین بهتر بوده
پورت
سرعت
بهترین دیتاسنتر توی ایران = هیچ کدام!
چرا؟! چون نمیتونن اونجوری که باید سرویس بدن! بنا به محدودیت هایی که دارند! پس هیچ کدوم از نظر شخصی بنده صلاحیت دیتاسنتر شدن رو ندارند.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من شخصا با پارس انلاین کار کردم و مشکلی نداشتم ، دوستان از افرانت هم سرویس داشتن راضی بودن ، ولی فکر میکنم پارس انلاین از نظر خدمات و سرویس دهی مناسب تر باشه
موفق باشید
هیچکدام
عزیزان من چرا منحرف می کنید تاپیک بنده خدا رو ؟!
دوست داره با دیتاسنتر ایرانی کار کنه ، ارق ملی داره ، عجبا !
داخل ایران هم از نظر پایداری میشه گفت سروش بهترین هست ولی کادر فنی و ساپورت و ... نداره ! :دی
با در نظر گرفتن تمام جوانب فعلا پارس آنلاین و افرانت بهترین ها هستند ولی تا جایی که اطلاع دارم
افرانت اخیرا خیلی شلوغ شده و علارغم این زیاد شدن مشتری ، پورتشون ثابت مونده !
با این احوال نتیجه ای که میگیریم به این صورت هست : پارس آنلاین > افرانت > سروش
تازه شما این رو هم در نظر بگیرید وقتی به کاربر از ایران سرور میدین کاربر همه دان شدن سرور رو میزنه پای شما اکثر کاربر ها که چیزی در مورد هاست درست نمیدونن واسه همین حا لا شما بیاین توضیح بدین که آقا دیتا سنتر دان شد مشکل از ما نیست اون موقع فکر میکنن دارین دروغ میگید از سر خودتون باز کنیدشون
1 - تاپیک بیچاره رو منحرف کردی رفت !
2 - ضریب نبود و درصد بود ، کیفیت نبود و آپ تایم بود !
3 - بسته شدن و ... هم دقیقا بر میگرده به عدم نیاز سنجی که باید توسط شما انجام میشد
بستگی به نوع کاربری و سرمایه گذاری داره
به نظر من ابتدا باید مشخص بشه کاربر می خواهد سرور اختصاصی بگیرد یا کولو ؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
فکر کنم ربطی به این بحث نداشته باشه !ولی جدیدا خبر هایی رسیده که یک دیتاسنتر مخصوص کولوکیشن در ایران داره افتتاح میشه . به امید آنکه این یکی حداقل نسبت به اون ها پورت بهتری بده!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)