-
June 28th, 2011, 08:41
پاسخ : (سوال)اتصال ۲ تا سرور IBSng به یک میکروتیک

نوشته اصلی توسط
CmanDesign
میگم یه سوالی ، IBSng که کاری انجام نمیده ، فقط اکانتینگ و ساخت یوزر توی میکروتیک ــه ، شما آیپی IBS رو میدی مشتریات ؟

، داون شدن آیبیاس باعث میشه نتونی اکانت بسازی ، ولی اینکه آپتایم رو ببره بالا .. جَلل خالق

پس تا حالا واست پیش نیومده ببین اگه سرور IBSng دان بشه همه کاربر ها یی که میخان تو زمان دان بودن سرور به میکروتیک ها وصل بشن خطای ۶۱۹ دریافت میکنن پس اگه من ۲ تا IBSng بزنم که هروقت یکیش دان شود فقط رادیووسش رو ان ایبل کنم و رادیوس سرور دان شد رو دیس ابل مشکل حل میشه
من هر روز بک آپ میگیرم میتونم این بک آپ رو بگیرم روی سرور IBSng دوم بعد روی دومی ری استور کنم اینجوری مشکل هم زمانی ۲ تا IBSng هم حل میشه و کلا شاید ۱۰ - ۲۰ تا کاربر آخر که تو بک آپ نیستن مشکل پیدا کنن که احتمال اینکه اون ۱۰ - ۲۰ نفر تو اون زمان وصل شن کمه
---------------------
تازه هرچی فکر می کنم با ابری هم نمیشه آخه الان کلی آدم الاف هست دوروبرم که فقط کارشون اینه بشینن سرور منو دی داس کنن یا دنبال ی باگ توش بگردن پس فکر کنم ایده ۲ تا IBSng + طراحی یک سیستم مدیریتی بهتر باشه واسش
---------------------
الان تنها کاری که باید کرد اینه که ۲ تا شل اسکریپت بنویسم یکیش روی اولی بک آپ بگیره و توی یک پوشه خاص بزاره و دومین سرور بک آپ رو دانلود کنه و ری استور کنه + یک کد که بتونه از سرور ها پینگ بگیره و یک ردیوس رو ان ابل کنه یکی دیگه رو دیس ابل که فقط در مورد این بخش آخرش ایده ای ندارم که چطوری انجام بدم 
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------

نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
دوست عزیز کار کاملا منطقی انجام میدین !
شما 2 تا رادیوس تو هر کدوم از میکروتیک ها تعریف کنید و به محض اینکه یکی از سرورهای لینوکس پینگش رو از دست داد بطور اتوماتیک سرور بعدی بالا میاد !
اگر سرور لینوکس با آپتایم واقعی 100% خواستید در خدمتیم !
مشکل داشتن سرور با آپ تایم بالا نیست چون ۱۰۰ در ۱۰۰ هر سروری دان میشه حالا به هر دلیلی ولی باید ۲ تا سرور معمولی گرفت که اگه یکیش هم هر چقدر خاص دان بشه بشه چون احتمال اینکه ۲تا سرور با هم دان بشن که که اگه این احتمال هم بالا بر به ۳ تا فکر میکنم که دیگه فکر نکنم اونجوری این اتفاق بیوفته
------------------------
البته احتمال این مشکلی که دارم میگم خیلی که ولی با یبار پیش آمدن این مشکل ملت چنان اعصابی از آدم خرد میکنن با حرفاشون
که به نظرم بهتره واسه همون یک بار دان شدن سرور در ماه این سیستم رو راه بندازم
ویرایش توسط nightman : June 28th, 2011 در ساعت 08:58
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2011 08:41
# ADS
-
June 28th, 2011, 08:57

نوشته اصلی توسط
nightman
با سرور ابری مشکل حل میشه؟
یعنی اینقدر آپتاایمش بالاست؟ آخه تا الان استفاده ای نداشتم
آره من برای یکی از یوزرهام که مشکل شما رو داشت پارس پک سرور اختصاصی و سرور مجازی از اینجا واسش IBSng گرفتم مشکلش حل شد و دان هم نداشت و آپ تایم هم واسش تو این 8 ماه تا الان 100% بوده !
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2011, 09:02

نوشته اصلی توسط
faranetwork
آره من برای یکی از یوزرهام که مشکل شما رو داشت
پارس پک سرور اختصاصی و سرور مجازی از اینجا واسش IBSng گرفتم مشکلش حل شد و دان هم نداشت و آپ تایم هم واسش تو این 8 ماه تا الان 100% بوده !
پارس پک قابل اطمینان هست؟ تست شد هست سرور های ابریشون؟
-
-
June 28th, 2011, 10:58
سینگل هاپ ابری داره اما یه خورده گرونه اما شما هر شب بک آپ بگیری بهتره و 2 تا سرور ibsng داشته باشی که هر موقه یکیش دون شد فقط ای پی رادیوس رو میکروتیک ها عوض کنی
سرور های پارس هم فکر کنم از ایران باشه نظر شخصی من اینه که ایران گذینه خوبی نیست همه دیتا سنترا سرور ابری دارن و فقط باید ibsng نصب کنی چون مجازی سازی نمی شه نصب کرد
-
تعداد تشکر ها از saber69 به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2011, 11:06

نوشته اصلی توسط
saber69
سینگل هاپ ابری داره اما یه خورده گرونه اما شما هر شب بک آپ بگیری بهتره و 2 تا سرور ibsng داشته باشی که هر موقه یکیش دون شد فقط ای پی رادیوس رو میکروتیک ها عوض کنی
سرور های پارس هم فکر کنم از ایران باشه نظر شخصی من اینه که ایران گذینه خوبی نیست همه دیتا سنترا سرور ابری دارن و فقط باید ibsng نصب کنی چون مجازی سازی نمی شه نصب کرد
خوب بدبختی اینجاست که هر شب هم بک آپ بگیری بازم دردسر پیش میاد
نمونش خودم روزی شاید ۵۰ تا ۷۰ تا کاربر جدید دارم خوب اگه سرور دان ش تکلیف این ۵۰ تا ۷۰ نفر که یک روز نگذشته دچار قطع ی شدن چی؟
من الان کلا کارم رو متوقف کردم تا اول یک راه حل واسه این مشکل گیر بیارم بعد شروع کنم دوباره
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2011, 11:25
خوب با 50-70 یوزر در روز می تونی نسخه Enterprise B1.35 رو بگیری خیلی راحت هر 1 دقیقه بک آپ بگیری با یه سرور ابری هر 6 ماه قطعی نداشته باشی
-
تعداد تشکر ها از saber69 به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2011, 12:51
اگر کسی خواست من میتونم واسش اینکه هر دو سرور IBSng با هم sync بشه انجام بدم. مثلا هر از 1 دقیقه اطلاعات یکی بشه
-
تعداد تشکر ها از ArtexGroup به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2011, 13:01

نوشته اصلی توسط
ArtexGroup
اگر کسی خواست من میتونم واسش اینکه هر دو سرور IBSng با هم sync بشه انجام بدم. مثلا هر از 1 دقیقه اطلاعات یکی بشه
هزینه این سیستم چقدر میشه ؟ و چقدر میشه روش حساب کرد؟
-
-
June 28th, 2011, 13:05

نوشته اصلی توسط
nightman
هزینه این سیستم چقدر میشه ؟ و چقدر میشه روش حساب کرد؟
سیستم خاصی نیست, دستی اسکریپت میتونم واستون بنویسم اینکار انجام بده حتی یک نسخه از بک آپ هم واستون ایمیل کنه
اطلاعات بیشتر پ.خ
-
-
June 28th, 2011, 13:14

نوشته اصلی توسط
ArtexGroup
سیستم خاصی نیست, دستی اسکریپت میتونم واستون بنویسم اینکار انجام بده حتی یک نسخه از بک آپ هم واستون ایمیل کنه
اطلاعات بیشتر پ.خ
باشه هزینه و اطلاعات بیشتر رو پیام خصوصی کنید ممنون
-