بله سرور تحت شبکه من ای پیش 10.35.1.3 هست
بله سرور تحت شبکه من ای پیش 10.35.1.3 هست
الان از طریق kloxo میشه از قسمت DNS Template میشه تعریف کرد و حتی از webmin هم با Bind DNS میشه این کارو کرد
از روش بالا من امتحان کردم ولی جواب نداد
با این روش دستی که شما گفتید فرق میکنه ؟
دوست من سلام
برای تبدیل ای پی به نام دامنه حتما میبایست یک DNS سرور ران کنید
یک Zone باید تعریف کنی ، که کار تبدیل انجام بده یک ای پی هم باید براش در نظر بگیری ، باید پورت http هم باز بزاری که بهش وصل شند واین فقط در داخل شبکه خودت نمایش داده میشه
این همه هم که دوستان خودشونو اذیت کردن نمیخواد همین کارارو بکن سایتت میاد بالا
موفق باشید
خب من میخوام بدونم مگه این DNS رو از طریق پنل kloxo یا webmin نمیشه ایجاد کرد ؟
بالا اوردن سایت تحت اینترانت که عجیب نیست
این همه داریم
ای پی هم تو شبکه داخلی هر چندتا لازم باشه هست مشکلی نیست از این بابت
من نمی دونم چطور باید دامنه و دی ان اس رو join کنم
کار خاصی نکردم فقط ی سرور لینوکس و پنل رو نصب کردم و میخوام دامنه ایجاد کنم
نه متوجه نشدم
سرور به اینترنت وصل نیست و فقط تو شبکه داخلیمونه
من میخوام یک سایت برای شبکه داخلی ایجاد کنم که کاربرا تو شبکه داخلی بتونن از سایت استفاده کنن
قبلا به اینترنت وصل بودم و پنل ها رو نصب کردم ولی الان سرور به اینترنت وصل نیست و فقط به شبکه داخلی وصله
خیلی جاها دیدم این حالت رو دارن و تو شبکه داخلیشون وب سایت رو راه اندازی کردن
با UQDN سرورتون میشه اما دامنه های اینترنتی نمیشه! مگر اینکه تنظیمات reslover.conf رو تغییر و بدین و DNS server رو شبکه تون کانفیگ کنید
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
اینجا رو نگاه کنید فکر کنم به کارتون بیاد
BIND for the Small LAN
اگر تعداد کامپیوتر ها کم است می توانید فایل hosts تک تک سیستم ها را ویرایش کرده و دامین مورد نظر را در آن قرار دهید.
این فایل در مسیر زیر قرار دارد (در ویندوز):
برای مثال اگر اسم دامنه ای که می خواهید تحت شبکه داخلی به آن متصل گردید localdomain1 می باشد و ای پی داخلی سروری که می خواهید به آن متصل گردید 10.0.0.25 می باشد خطی جدید ایجاد کرده و مقدار زیر را در آن قرار دهید:کد:windows/system32/driver/etc
اگر شبکه بزرگ است بهتر است از DNS Server استفاده نمایید.کد:10.0.0.25 localdomain1
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)