من همیشه به همکارام احترام میزارم زود رنج نمیشم ,موفق باشی در هر زمینه کاری دوست عزیز , گفتم به اسم دوستم خریدم cpu x3440
امیدوارم همیشه up باشی
من همیشه به همکارام احترام میزارم زود رنج نمیشم ,موفق باشی در هر زمینه کاری دوست عزیز , گفتم به اسم دوستم خریدم cpu x3440
امیدوارم همیشه up باشی
شرمنده چنین یوزری توی وی پی اسامون نیست دوست عزیز ، شما بهتره کسی خراب کنی که سابقه اش معلوم نباشه ما سابقمون معلومه موفق باشید
grmsuport@gmail.com
من نوع سی پی شما رو زدم همین طوری
دیدید زود عجله می کنید
شما چیکار دارید اینجا آدم خوبه هستید , میری بهشتکد:the_nic
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
کپی برداری از هاست ایران?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنم سایت شما مشکل داره الان هر کاری کردم بازم باز نشد
با آی پی های مختلف هم تست کردم حتی با vps تست کردم باز نمیشه
یکجای سرور یا سایت مشکل داره بررسی کنید
موفق باشی
نه قصد تخریب نه انتقاد فقط جهت اطلاع سایت dataargham.com باز نمیشه
The connection has timed out
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
قیمت هاشون خوبه نرخ محاسبه دلار به توامنشون عالیه سروهاشون ظاهرا رو phonix مترکز هست سرور گرفتیم ازشون آپتایم از اول تا آخر بدون مشکل بود پشتیبانی تلفنی و یاهو هم که خوبه فقط دیتاسنتر phonix ظاهرا در adsl های پارس آنلاین داتک ای دی اس ال مخابرات برخی شهرستان ها پینگ نداره یعنی ربطی به دیتا ارقام نداره کلا مشکل رو من بررسی کردم این دیتا سنتر کلیه رنج های داتک و ... که گفتم رو تحت عنوان اسپمر شناسایی کرده لذا سایت خود دیتا ارقام هم اگر بالا نیاد مشکل همونه. من مشکلی تو دیتا ارقام نمی بینم
بنده این گزارش رو بهشون دادم و امیدوارم با همون قیمت های استثنایی از دیتاسنترهای مختلف و softlayer هم سرویس داشته باشند. تمرکز روی یک دیتا سنتر ممکنه کل بیزینس رو به یک سمت بکشونه . مشکل از این داتا ارقام نیست مشکل از ***** بودن آی اس پی های ایرانی نام برده در فونیکس می باشد
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
ضمنا سرور 110 تومانی واقعا ارزش طلا رو برامون داشت اگر مشکل پینگ که گفتم حل بشود احتمالا باز هم از ایشان خرید خواهیم کرد.
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
آقای دو چهره ی The_nic شما خودت صحبت از خراب کردن می زنی خود شما در جای دیگر به بنده گیر داده بودی و کامنت زدی من تازه وارد هستمو قصد ... دارم حرفه ای نیستم و من هم گفتم هرکس حرف نزد یعنی لال هست ؟ یادت اومد ؟ سعی کن یک چهره و شخصیت ثابت داشته باشی وگر نه بزودی با خودت دچار مشکل خواهی شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)