آپتایم پائین و عدم پاسخگویی مناسب
آپتایم پائین و عدم پاسخگویی مناسب
serverboost از لحاظ کیفیت ، یکی از بهترین های اروپاست ، من تقریبا از تمام دیتا سنترهای اروپا سرور داشتم . همین الان هم 15 سرور آنلاین از اونجا دارم کسی اگر برای تست نیاز داشت می تونم وی پی اس یا تست فایل در اختیارش بگذارم .
سلامserverboost از لحاظ کیفیت ، یکی از بهترین های اروپاست ، من تقریبا از تمام دیتا سنترهای اروپا سرور داشتم . همین الان هم 15 سرور آنلاین از اونجا دارم کسی اگر برای تست نیاز داشت می تونم وی پی اس یا تست فایل در اختیارش بگذارم .
تشکر از توضیحات شما
پس با این توضیحات در کل خرید کردن از سرویس دهنده کار اشتباهی نیست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامآپتایم پائین و عدم پاسخگویی مناسب
عدم پاسخگویی به را شما در چه چیزی دیدید ؟؟
چه مشکلی داشتید و پاسخگو نبودن ؟؟
حتماً هزینه پشتیبانی و مدیریت سرویس را پرداخت نکردید , که در این صورت طبیعی هست و 90% دیتاسنتر ها به همین صورت هست
ممنون میشم روشنتر توضیح بدید
باتشکر
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من الان از لیز وب سرور دارم اما serverboost تو ایام کاری و ساعات اداری باید پاسخگو باشند که نبودند
من به شما پیشنهاد می کنم بازم بررسی بیشتر انجام دهید تو سایت webhostingtalk.com اونجا هم بررسی انجام دهید
در مورد پاسخگویی ، اگر سرور رو مدیریت شده انتخاب نکنید به سوالات متفرقه جواب نخواهند داد .
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
من یکی از بزرگترین سایت های وارز رو انجا هاست کرده بودم و اینطوری نیست که کاری نداشته باشند .
اگر شکایت بشه حتما ازتون می خوان که کارهای لازم رو انجام بدین ، خود من مجبور شدم سرور رو عوض کنم . ولی به طور کلی تا شکایت نشه کاری یا محتویات سرور ندارند .
من از این دیتاسنتر چندین بار توسط ابرز گستر خرید داشتم دیتاسنتر بسیار عالی هست پورتشون بسیار عالیه
آی پی جدید ندارند و آی پی ها قدیمی هست یه بار یکی از سرور ها آی پی هاش همه بلوک بود و یک بار هم نمی شد روش سی پنل تریال نصب کرد در نتیجه آی پی ها تازه و جدید نیستند به وارز و اسپم و تورنت و حمله به یه سرور دیگه و این ها اصلا حساس نیست و خیلی عالیه
وقتی که تیکت بزنید بهشون بهتون آفر خوبی می دند البرز گستر 100 در صد تایید می شه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)