30 گیگ ماهی زیر 10 تومن؟
تکلیف کیفیت و پشتیبانی چی میشه؟![]()
30 گیگ ماهی زیر 10 تومن؟
تکلیف کیفیت و پشتیبانی چی میشه؟![]()
من می گم تا راه افتادن یکم تخفیف بدن
تازه از روز اول که فروش نداریم ماه اول میره واسه تنضیمات و تبلیغ شاید از ماه دوم یکم فروش داشه باشیم
من هم بودجه کنم دارم نمی گم کیفیتش بد باشه این روزا واسه هاست فری هم پشتیبانی میدن
20 گیگ با پهنای باند 240 گیگ امکانات نامحدود - پشتیبانی 24 ساعته ماهانه 30.000 سالانه 300.000
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دروود
شما می توانید به فضایی کمتر آغار به کار نمایید و در صورتیکه مشتری بود،ادخواست افزایش بدهید.
اگر خواستید برای ماه نخست من می توانم تخفیف به شما بدهم،اما با این میزانی که شما فرمودید خیر.امکانش نیست.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دوست عزیز نمایندگی میگیری باید از جایی بگیری که خیالت راحت باشه
شما به چندین نفر سرویس میدین
در صورتی که مشکلی پیش بیاد شما با چند نفر طرفین! و مسئولیت سنگینی رو به عهده دارین
ذحمت یک سری آدم روی هاستینگ شماست که اگه ذحماتشون به باد بره...
مبلغ زیر 10 تومن مبلغی نیست که مدیر سرور حوصله کنه مشکلات شمارو حل کنه یا جواب گوی یک سریع مسائل سخت و وقت گیر باشه!
با 30 گیگ هم میتونین کلی سایت هاست کنین که اون 10 تومن هزینه فشاری که به سرور میارین نمیشه
موفق باشید...
اگه با یه فضای کم شروع به کار کنم نمیشه مثلا 1 گیگ
این روزا هاست هایی هستن که یک گیگ رو 2000 تومن در ماه میدن من اگه بیام یک گیگ ریسلر بگیرم نمی تونم باهاشون رقابت کنم
سعی کنین با اونایی که خیلی ارزان میدن رقابت نکنین!
نمایندگی با Oversell بگیرین که مثلا نمایندگی 1 گیگ گرفتین بتونین هاست 100 گیگ هم بفروشین!
البته بعد اینکه مقدار اطلاعات به 1 گیگ رسید باید فضا رو ارتقا بدین
فضا : 15 گیگابایت
پهنای باند : 200 گیگابایت
تعداد کاربران : نامحدود
FTP : نامحدود
E-Mail : نامحدود
Addon Domain : نامحدود
Sub Domain : نامحدود
Parked Domain : نامحدود
OverSell : فعال
نیم سرور اختصاصی : بله
کنترل پنل : DirectAdmin
ماهانه : 10.000 تومان
آیسی هاست - سبد خرید
در مورد پهنای باند هم می تونیم در یاهو صحبت کنیم .
آیدی : rasoolsafari@yahoo.com
کی بهت اجازه داد از خودش قیمت نیم کیلو گوجه رو بدی روی رسلر من گفتم 6 ماه اول فلان بیخود گفتی فلان خودت تو چه کاری هستی؟ طراحی یا می خوای هاست بدی خوبه من بیام بگم یک سایت می خواهم معادل تابناک 40 هزار میدم اون هم قسطی برو خجالت بکش
آریا هاست با سرورهای قدرتمند در خدمت شماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)