فکر نمیکنم چیزی باشه که بخوایید بخاطرش خودتون رو اذیت کنید
ولی باز من موافقم
موافقم
مخالفم
فکر نمیکنم چیزی باشه که بخوایید بخاطرش خودتون رو اذیت کنید
ولی باز من موافقم
موافقم!
چون کاربر الاف نمیشه پ.خ کنه - ایمیل کنه - بره سایت - تماس بگیره!
سریغتر به حدفش میرسه
تعداد موافقین مشکوک میزنه
میگم نکنه موافقین .........
من هم موافقم!
نه هاست دارم نه چیزی
اما اینقدر از لفظ در خدمتم و پیغام بدین و .... بدم میاد
تازه حالا این که چیزی نیست . به نظر من اگر مثل وب هاستینگ تالک اصلی کسی نتونه تبلیغ خودش رو بکنه هم خوب میشه! مثلا یکی دیگه بیاد بگه برین ازین شرکت هاست بگیرین نه خود مدیر شرکت بیاد بگه ما در خدمتیم!
من با این قانون مخالفم.
۱-این قانون منرو در استفاده از امکانات و همینطور روش فروش محدود میکنه.
۲-مدیر انجمن به چه حقی برای من روش فروش مشخص میکنه؟چه کسی چنین اجازه و حقی رو به وضع کنندهی قانون داده؟
۳-با این موضوع که در پست عمومی نوشته شود "پیغام خصوصی ارسال شد" موافق نیستم!کار ابلهانهای است!خوب وقتی پیغام فرستادی طرف میبیند!!دلیلی نداره به بقیه هم اعلام کنی که به کی پیفام دادی.مگر اینکه بخای تعداد پستهای بره بالا!
۴-باید بگم که بعید میدونم کسی بتونه پستی از من در مورد فروش پیدا کنه!اگر هم هست بسیار اندک.اما بحث این هست این قانون میتونه شروع یک روند برای محدود سازی کاربران باشه.
۵-هیچ کس نباید براساس اینکه در یک فروم پیشنهاد خریدی دریافت کرده توقع پیگیری مشکلاتش رو از مسئول فروم داشته باشه.اگر کسی تا این حد بی اطلاع و ساده لوح هست،خود باید زیانهای کارش رو بدوش بکشه
چقدر خوب میشه قوانین پیش از تغییر ۱ماه برای کاربران به رای گذاشته بشه.
System Administrator
سلام
من با این قانون موافق هستم ولی فکر می کنم اگر دوستان ادمین که می خواهند قانونی را طرح کنند پیش از طرح آن به رای برای بازدید کنندگان و اعضا بگذارند خیلی خوب است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)