بستگی به وقتی داره که براش گذاشتی یا زحمتی که براش کشیدی
ونظر منم مثل دوستان است نمی دونم چقدر براش وقت گذاشتی انشالله که یکطرفه نظر نداده باشم
نظر من بین 15 تا 20 است
انشاالله که در کارت موفق باشی
بستگی به وقتی داره که براش گذاشتی یا زحمتی که براش کشیدی
ونظر منم مثل دوستان است نمی دونم چقدر براش وقت گذاشتی انشالله که یکطرفه نظر نداده باشم
نظر من بین 15 تا 20 است
انشاالله که در کارت موفق باشی
ممنون از نظر شما .
بله اون به وقت من بستگی داره ، اما من میخوام دقیقاً مانند ماژول ثبت فیش که دوستان قیمت دادند روی این ماژول هم یک قیمت گزاشته بشه تا دوستان راضی باشند برای خرید.
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
بله - دقیقاً حق با شماست .
این نظر سنجی رو تا ساعت 20 امشب (14 خرداد) پیگیری میکنم تا نظر کامل دوستان جمع آوری بشه !
از همه ی دوستان هم که نظر دادند تشکر میشه !
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
پ.ن » خدمت دوستان عرض کنم که بزودی دریفافت نمایندگی مستقیم WHMCS و ارائه license با کمترین قیمت ممکن . تبدیل قالب های شما به قالب AJAX . ماژول IBSNG . ماژول ارسال SMS توسط ایرانیان سرور .
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
با سلام
خوشحالم که این افزونه اماده کردید به نظر من قیمت پایین بزارید خیلی بهتره هم اینکه مشتری میاد مستقیم از شما می خره، هم اینکه شما فروشت بیشتره
به این توجه نکنید که شما دارید ارزون میدید در تعداد بالا جبران این ارزونی خواهید دید.
این کار برای فارسی ساز کردیم نتیجه بهتری گرفتیم تا اینکه بیاین مثلا قیمت 40 هزار تومانی بزاریم که یک عده ای بگیرن بقیه هم دنبال کپیاش باشن.
حداکثر قیمت 15 به نظرم خوبه.
موفق باشید
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
15
هر قيمتي ميديد هواي مشترياي قبلي رو داشته باشيد![]()
پکیج کامل فارسی ساز رو 20 تومن میدن ، این نهایتا روی 5-10 تومن کافیه . البته اگر بخوای نسبت به اون محاسبه کنی .
اگه مديريت رو هم شمسي مي كنه (فقط بخش كاربري نه ) 15 t
باز هم منتظر نظر دوستان هستیم.
به نظر منم 15 خوبه . نه بالاست نه پایین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)