بنده هم از هر نظر tukanet عزیز را تایید میکنم
بنده هم از هر نظر tukanet عزیز را تایید میکنم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
متشکرم رحمان جان
ببنید اینجا دو گروه فروشنده داریم
اول فروشنده های دوره ای ، یک دوره میان فعالیت می کنند و به این و اون می پرن ، بازار رو خراب می کنند و با 60 نفر می جنگند ، آخر کار هم سر چند نفر رو کلاه میگذارند و غیب می شن !
گروه دوم هم که تعدادشون معدود هست از پایه درست کار می کنند ، شخصیت خودشون رو حفظ می کنند ، به همکار و مشتری احترام می گذارند و هر روز پیشرفت می کنند ...
بنده هم رحمان جان رو در گروه دوم قرار میدم ؛ چون با تمام سختی های این کار و مشکلات خاصی هم که برای ایشون پیش آمده بود به کار خودشون ادامه دادند
درست در روزگاری هستیم که رنگ مادیات بیشتر از همه چی هست ، ولی هنوز هم بعضی ها احترام دوستی رو حفظ می کنند
هر دو تائید میشن
هر 2 عزیز تایید میشن
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
توکا هاست خیلی پهنای باند اضافیشون گرونه ولی هاردش زیاده
سلامتاحالا این مدلی ندیده بودم![]()
بند از دیدی یک کاربر این را گفتم نه از دید یک رقیب
وقتی کیفیت کاری دوست یا همکاری خوب هست باید تایید کرد و دلیلی بر پنهان کردن واقعیت نیست
ایشون از نظر کیفیت سرویس و پشتیبانی و ... در بین بهترین های این عرصه هستن و اگر فروشنده نبودم حتماً از امثال ایشون یا جناب فخرایی و کسانی که اعتبار دارند و برای کاربر ارزش قائل می شوند خرید می کردم
شاید قیمت سرویس های این افراد بالاتر از افراد تازه کار باشه ولی حداقل خیالتون راحت هست که اگر شب خوابیدید و صبح بیدار شدید و خدایی نکرده مشکلی داشتید یکی هست که به شما کمک کنه و مشکلات شما را رفع کنه , نه اینکه دیگه طرف را پیدا نکنید و هم پولتون بره و هم زحمت و آبروتون
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
هر دو تایید میشن.و از باسابقه های انجمن هستند
شما بنا به نیازتون هرکدوم رو دوست دارید انتخاب کنید.چون پشنیبانی هر دو خوبه.
coming soon...
هر دو دوست تایید میشن !
یکی از دوستان تجربه خرید از توکا را دارند ، واقعاً پشتیبانی عالی دارند.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)