من از همراه 7 پرسیدم و گفتن که بله از نمایندگان انها هستند . و همراه 7 جزو توزیع کنندگان معتبر ایرانسله .
من از همراه 7 پرسیدم و گفتن که بله از نمایندگان انها هستند . و همراه 7 جزو توزیع کنندگان معتبر ایرانسله .
با سلام
مثل کلوب بعد از خرید اس ام اس هم میده؟
با با سرکاریه
تو سایتش هیچ جاییب رای خرید نداره!
این همراه 7 هم که همش قطعه !
دوست عزیز. اگه احتمالا مشگلی در حین فروش پیش بیاد شما میتونین فرم مخصوص رو پر کنید تا ما رسیدگی کنیم و شارژ برای شما ارسال بشه
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
دوست عزیز. اگه احتمالا مشگلی در حین فروش پیش بیاد شما میتونین فرم مخصوص رو پر کنید تا ما رسیدگی کنیم و شارژ برای شما ارسال بشه
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
این قالب رو من خودم با اجازه رسمی از سایت ایرانسل رو سایت گذاشتم.
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
دوست من. اگه منظورتون اینه که هیچ جایی برای خرید نداره باید در جواب بهتون بگم که مطمئنا سیستم شما موشگل داره و باید ویندوز تعویض کنید و یا اینکه مرورگر شما خوب کار نمی کنه. سایت کاملا تست شده و کارکردش 100% سالم هستش
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
در جواب شما هم باید بگم که سایت مورد تاید ایرانسل و یکی از بزرگترین نماینده های ایرانسل به نام شرکت توسعه ارتباطات نوین افزار می باشد
میشه لینکی برای خرید بدین؟
البته لینکی به جز صفحه اصلی !
چون تو صفحه اصلیتون جز نوشته ها و تبلیغ ایرانسل هیچی دیگه نیستش !
بله دوست من. بعد از تمام شدن عملیات شارژ یک پیامک با محتوای تایدیه شارژ به شماره شما ارسال میکنیم.
این نکته هم باید برای اونایی که میگن سایت معتبر نیست بگم که پیامک تاییدیه شارژ از طرف خود ایرانسل و با نام و شماره e charge برای خریدار فرستاده میشه
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
خرید فقط از طریق صفحه اصلی امکان پیر هست دوست من
نه دوست من
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
دوستانی که میخوان از اینکه ما مورد تایید هستیم یا نه با خبر بشن می تونن با پشتیبانی ایرانسل و یا پشتیبانی شرکت توسعه ارتباطات نوین افزار تماس بگیرن. اینها ایدی های پشتیبانی توسعه ارتباطات هستش : sup2_hamrah7 - sup_hamrah7
چرا همه گیر دادید؟
توهین به استارتر نمیخوام بکنم ولی 2 هزار تومان پول چه قدر ارزش داره که حالا تاییدیه از ریاست جمهوری هم میخواید؟
من قول میدم روزی 2 هزار تومان شارژ بگیرم و هر موقع شارژ نکردند من اینجا بگم!
جناب 00saaz خیلی کار جالبی انجام دادید بهتون تبریک می گویم انشاالله بتوانیم با شما همکاری خوبی در آینده داشته باشیم
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
دوست عزیز اینها همه یه جور تبلیغات هستش تا تمام دوستان با این سرویس جدید آشنا بشن. حالا اگه باعث آزار شما شد من به شخصه از شما معذرت می خوام
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
ممنون هستم دوست خوب من. ما در خدمت تمام شما دوستان عزیز هستیم
کار جالبی ه
ولی چه جوری ؟ساختارش چه جوریه که هر مقدار می خواهی می خری ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)