عالیه . حرف نداره .... قالب و طراحی رو که من یکی خیلی پسندیدم . رو دست همه سایتهای فروش کارت شارژه ولی خدمات رو امتحان نکردم .
ایشالا روز به روز بهتر میشه و شما به مراتب پیشرفت می کنید . به امید آن روز .
عالیه . حرف نداره .... قالب و طراحی رو که من یکی خیلی پسندیدم . رو دست همه سایتهای فروش کارت شارژه ولی خدمات رو امتحان نکردم .
ایشالا روز به روز بهتر میشه و شما به مراتب پیشرفت می کنید . به امید آن روز .
حـــرف نداره پسر...
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفتت باشیم..
استغاده از قالب ایرانس به نظرم کار خوبی نیست
خوب تجربه من که بد بود!
بار اول مبلغ رو کم کرد و ارور داد.
بار دوم مبلغ رو کم کرد و گفت که شارژ شده اما خبری نبود!
دوست عزیز. اگه احتمالا مشگلی در حین فروش پیش بیاد شما میتونین فرم مخصوص رو پر کنید تا ما رسیدگی کنیم و شارژ برای شما ارسال بشه
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
دوست عزیز. اگه احتمالا مشگلی در حین فروش پیش بیاد شما میتونین فرم مخصوص رو پر کنید تا ما رسیدگی کنیم و شارژ برای شما ارسال بشه
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
این قالب رو من خودم با اجازه رسمی از سایت ایرانسل رو سایت گذاشتم.
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
دوست من. اگه منظورتون اینه که هیچ جایی برای خرید نداره باید در جواب بهتون بگم که مطمئنا سیستم شما موشگل داره و باید ویندوز تعویض کنید و یا اینکه مرورگر شما خوب کار نمی کنه. سایت کاملا تست شده و کارکردش 100% سالم هستش
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
در جواب شما هم باید بگم که سایت مورد تاید ایرانسل و یکی از بزرگترین نماینده های ایرانسل به نام شرکت توسعه ارتباطات نوین افزار می باشد
سایت جایی ثبت شده؟ نه!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من از همراه 7 پرسیدم و گفتن که بله از نمایندگان انها هستند . و همراه 7 جزو توزیع کنندگان معتبر ایرانسله .
با سلام
مثل کلوب بعد از خرید اس ام اس هم میده؟
بله دوست من. بعد از تمام شدن عملیات شارژ یک پیامک با محتوای تایدیه شارژ به شماره شما ارسال میکنیم.
این نکته هم باید برای اونایی که میگن سایت معتبر نیست بگم که پیامک تاییدیه شارژ از طرف خود ایرانسل و با نام و شماره e charge برای خریدار فرستاده میشه
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
خرید فقط از طریق صفحه اصلی امکان پیر هست دوست من
با با سرکاریه
تو سایتش هیچ جاییب رای خرید نداره!
این همراه 7 هم که همش قطعه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)